Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Milli iradenin mesajına kafa yorulmalı”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi İsmail Bozalioğlu, “Zalimler, zorbalar, zulüm havarileri kaybetmiş, Türkiye için yeni bir dönem başlamıştır” dedi.7 Haziran seçimlerini değerlendiren MYK üyesi Bozalioğlu, “25’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri yapılmıştır. Her türlü elverişsiz şartlara rağmen aziz milletimizin iradesi sandıkta tezahür etmiştir. Bu kapsamda Genel Seçimlerin kesin olmayan sonuçları da büyük oranda belli olmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi milli iradenin tercihine şüphesiz ki saygı duymaktadır. Türk milleti vahşice kurgulanan dayatma, karartma ve aldatma mekanizmalarına rağmen hür iradesini sandıkta göstermiştir. Bu şartlar altında Türkiye’de yeni bir siyaset tablosu belirmiştir. Tüm siyasi partiler öncelikle bu tabloyu samimi ve dürüst şekilde okumalı, milli iradenin verdiği mesaja kafa yormalıdır” ifadelerine yer verdi.
“MİLLETİMİZ KUTUPLAŞANLARI İKAZ ETMİŞTİR”
“7 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ilk sonucu, hiçbir partinin tek başına hükümet kuracak bir sayısal çoğunluğa ulaşamamasıdır. Adalet ve Kalkınma Partisi yaklaşık 13 yıldır süren tek başına iktidarını kaybetmiştir. Türk milleti kutuplaşma simsarlarını açıkça ikaz etmiştir” diyen İsmail Bozalioğlu, şöyle devam etti; “Gerilim ve gerginliğe dayalı siyaset anlayışı bugün ağır bir yenilgi almıştır. Dahası milli iradeyi karartmaya, demokrasiyi çarpıtmaya dönük her türlü algı operasyonunun tutmayacağı artık net olarak anlaşılmıştır. Türk milleti siyasete doğrudan müdahale eden, tarafsızlığını çok açık biçimde ihlal ve imha eden bir Cumhurbaşkanı profiliyle ilk kez karşılaşmıştır. Erdoğan’ın başkanlık propagandası amacına ulaşamamış, milletimizden kabul ve ilgi görmemiştir. AKP’nin hızlı düşüşü şikâyet ve sorunların sandığa yansıdığının açık kanıtıdır. Milliyetçi Hareket Partisi 12 Haziran 2011 Genel Seçimlerine göre oyunu yüzde 33 arttırmıştır.”
“GİRESUN’DA SEÇİMLERİN GALİBİ MHP’DİR”
Giresun seçim sonuçlarını da değerlendiren Bozalioğlu, şunlara yer verdi; “2011 Genel seçimlerinde 154.877(% 59.42) oy alan AKP bu seçimde 139.711(%53.46) oy almıştır. Buna göre AKP Giresun da % 6 oy kaybına uğrayarak bir milletvekilliğini kaybetmiştir. .CHP 2011 genel seçimlerinde 61,647(% 23.65) oy almıştı. Bu seçimde 57.438 (% 21.91) oy alarak bir milletvekilliğini korumuştur. Milliyetçi Hareket Partisi 2011 genel seçimlerinde aldığı oyu 31,067(% 11.92),Bu seçimlerde 48.349(%18.32) oya çıkararak bir milletvekili çıkarmayı başarmıştır. Bu tabloya göre Giresun da 7 Haziran seçimlerinin galibi Milliyetçi Hareket Partisidir. AKP’nin Giresun da Devletin bütün imkânlarını kullanarak yürüttüğü seçim çalışması karşısında MHP’nin bu başarısının büyük olduğu inkar edilemeyecek gerçektir. Bugün zalimler, zorbalar, zulüm havarileri kaybetmiş, Türkiye için yeni bir dönem başlamıştır. Türkiye’yi kimseye teslim etmeyecek milliyetçi irade TBMM’de etkin bir şekilde temsil edilecektir.”
“GİRESUNLULARA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”
Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletimizin varlığını idame ettirme, tarihsel haklarını savunma, birliğini koruma ve güvenceye alma konusunda her zamankinden daha çok azimli olduğuna dikkat çeken Bozalioğlu açıklamasını şöyle tamamladı; “Bu vesileyle siyasi kampanyamız boyunca üstün bir mücadele kararlılığı sergileyen İl, İlçe teşkilat mensuplarımıza, Kadın Kollarımıza, Ülkü Ocaklarımıza, içtenlikle teşekkür ediyorum. Partimize oy veren, dua eden, açık hava toplantılarımıza katılan ve desteklerini esirgemeyen aziz vatandaşlarıma, muhterem dava arkadaşlarıma, daha önce başka partilere oy verip bu seçimde Milliyetçi Hareket Partisine oy veren kıymetli Giresunlulara, şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki Milletvekilimiz Dr. Orhan Erzurum gibi bilgili, birikimli, tecrübeli, kişilikli ve Giresun sevdalısı bir şahsiyeti seçmesinden dolayı Giresun halkı her zaman memnun kalacaktır. Ankara’daki açacağınız bir kapınız olacaktır. Seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize, Giresun’umuza Türk siyasetine ve demokrasimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”