Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Hasan Turan’dan STK’lara özel ilgi

Bu haberin fotoğrafı yok

İstanbul Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek ve yönetim kurulları, Ankara Şebinkarahisarlılar Vakfı Başkanı Yaşar Kaynak, İstanbul Şebinkarahisarlılar Vakfı Başkanı Avni İşcan, Doğankent Çatak Köyü Dernek Başkanı Rahman Karahan, Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar, İstanbul Milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi Hasan Turan, TBMM makam odasında ziyaret ederek hayırlı olsun dilekleri ile birlikte çalışmalarında başarılar dilediler.
Giresun Federasyonu Başkanı olduğu dönem içerisinde Sivil toplum kuruluşları ile birlikte yüksek tempoyla çalışmalarını sürdüren Hasan Turan, milletvekili olarak meclise girdiği andan itibaren yine yüksek tempoda çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Ziyarete gelen kalabalık heyeti meclis misafir toplantı salonunda kabul eden, burada meclis çalışmaları hakkında verdikten sonra, misafirlerini meclis lokantasında ağırladı.
DERNEKÇİLİĞİN HAKKINI VERİYORSUNUZ
Meclis toplantı salonunda konuşma yapan Hasan Turan; “Sivil örgütlenmelerin toplumun gelişmesinde önemli katkısı olduğunu söyleyen Hasan Turan, toplumun temsilcileri halka hizmet edecek olan milletvekilleri ile birlikte STK’larımız en çok söz sahibi olması gereken kurumlardır. Proje üreten, rol biçen STK’ları önemsiyoruz, Şebinkarahisar Sivil toplum kuruluşları amacına uygun faaliyetler yapıyor.
“ALLAH BİRLİĞİMİZİ BOZMASIN”
Dernekçiliğin hakkını veriyorsunuz, hep birlikte hareket edeceğiz, Görevlerimiz değişir ama ilkelerimiz ve misyonumuz asla değişmez, benim milletvekili seçilmem ile birlikte topluma bir heyecan geldi, bu heyecanı kaybetmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve topluma arkamı dönmeyeceğim, kökümü asla unutmayacağım, Derneklerin gelişmesi için elimden geleni yapacağım. Hayra motor şerre fren olmaya çalışarak yürüdüğüm hayat yolunda, bulunduğum mevki itibariyle de ülkemize ve aziz milletimize elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışacağım. Allah birliğimizi bozmasın” dedi.
Toplantı sonrasında, STK temsilcileri ile makam odasında sıcak ve samimi sohbet ile birlikte STK temsilcileri ziyaret anısına Milletvekili Hasan Turan’a yöresel hediyeler verdiler.