Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili adayları oylarını kullandı

Giresun’da siyasi partilerin 25.

Giresun’da siyasi partilerin 25. Dönem Milletvekili adayları oylarını kullandı. AK Parti Giresun birinci sıra adayı Turan Alçelik, Kanuni İlkokulu’nda 1126 nolu sandıkta, CHP birinci sıra adayı Bülent Bektaşoğlu 19 Eylül İlkokulu’nda 1100 nolu sandıkta, MHP birinci sıra adayı Orhan Erzurum ise Mithatpaşa Ortaokulu’ndaki 1198 nolu sandıkta oylarını kullandı.
AK Parti Giresun birinci sıra adayı Turhan Alçelik oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada Türkiye’nin tarihi bir seçime gittiğini belirtti. Alçelik, “Türkiye’nin dünya ölçeğinde lider konuma geleceği bir seçim olmasını temenni ediyorum” dedi.
19 Eylül İlkokulu’nda oyunu kullanan CHP birinci sıra adayı Bülent Bektaşoğlu ise “Giresun’da en fazla çalışan partilerden biriyiz. Yaklaşık üç aydır sahadayız. Ekinimizi ektik şimdi hasat etme zamanı geldi. İnşallah ülkemizin ve ilimizin hayrına olur” dedi.
MHP birinci sıra milletvekili adayı Orhan Erzurum ise Mithatpaşa Ortaokulu’nda oyunu kullandıktan sonra yaptığı değerlendirmede başarılı bir kampanya yürüttüklerini, milletin iradesine saygı göstereceklerini ve milletin sağduyusuna güvendiklerini ifade etti.