Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletimizi elektrik çarptı

“Son günlerde evlere ve

“Son günlerde evlere ve işyerlerine gelen elektrik faturaları cep yakmaya başladı” diyen Deva Partisi İl Başkanı Özgür Okusal; “Elektrik faturasını gören vatandaşımız Partimize ve İl Yönetim Kurulu üyelerimize telefonla ve sosyal medya üzerinden ulaşmaya başladı. Yoğun şikayet edilen elektrik faturaları vatandaşımızın cebini yakmaya başladı. Vatandaşlarımız, faturaları görünce çılgına döndüklerini belirtmekte, AKP’nin memura, asgari ücretliye verdiği zammı şimdiden geri aldığını söylemektedir” dedi.

Okusal yaptığı açıklamada; “Milletimize adeta “Elektrik çarptı”. Doğalgaz ve elektriğe gelen son zamlar 2002 öncesi döneme dönüşün olduğunu göstermektedir. Enerji fiyatlarına yapılan bu artışlar, gıdaya ve diğer tüm ürünlere yansımaya başladı. Marketlere gidilmiyor. Artık AKP liyakatsiz kadroların elinde oyuncak oldu. Sürekli değişen Maliye Bakanları, Merkez Bankası Başkanları, en son Adalet Bakanı. AKP’nin bir girdaba girdiğini göstermektedir.

Cumhurbaşkanının Devletin tüm imkanlarını kullanarak birkaç uçak, 7 helikopter, sayısız resmi araçla yaptığı İSRAF ŞOVU’na Giresunlu hemşerilerimiz pek ilgi göstermedi. Aklında sadece muhalefete yüklenmek olan Cumhurbaşkanı, ilimizden pek mutlu ayrılmadı” dedi.

DERELİ’DE AFETZEDELERE HİBE ALDATMACASI

Okusal açıklamasının devamında; “Dereli’de meydana gelen afet sonucu hak sahiplerine yapılan konut ve işyerlerini tüm medya ve sosyal medya üzerinde hibe olarak gösteren AKP, Vatandaşımızın ödemede indirim istemesi üzerine, hiçbir açıklama yapmadan, olayı müzik vererek kapatmaya çalışması, nasıl bir algı yönetimi yaptığını göstermektedir. HİBE DEĞİL BORÇLA KONUT VE İŞYERİ. AKP her alanda olduğu gibi algı ve korku yönetimini devam ettirmektedir” ifadelerine yer verdi.

ADALET BAKANI NEDEN AF İSTEDİ

Okusal; “Partimizin Genel Başkanı Ali Babacan ilimize geldiğinde Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti esnasında ısrarla adalet vurgusu yapmış, ekonominin gelişmesi ve ülkenin kalkınması için ADALET olması gerektiğini belirtmiştir. Adalet Bakanı ne oldu da görevden af istedi. Cuma gece yarsısı çıkan Resmi Gazetede görevden almalar, adeta puslu havada iş yapmaya benziyor. Zaten istifa eden Gül’ün yüzünde ki gülümseme, Bozdağ’ın suratında ki kaygı ifadesi olayın vehametini göstermektedir” dedi.