Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’li Veziroğlu, Espiye’lilerden yetki istedi 

MHP Giresun 2. sıra

MHP Giresun 2. sıra Milletvekili Adayı Yusuf Veziroğlu, 1 Kasım seçimlerinde milletvekili olabilmek için Espiyelilerden yetki istedi. Veziroğlu “Espiyeli seçmenlerimizi bu dönem MHP’ye oy vermeye davet ediyorum. Ben çok çalışıp milletvekili seçilerek, Giresun’a ve güzel ilçemiz Espiye’ye güzel hizmetleri getirmeye hazırım” dedi.
Veziroğlu, “Ben bilgimi, birikimimi, tecrübemi kanımın son damlasına kadar partimin iktidar mücadelesine katmaya hazırım. Espiyeli seçmenlerimize 1 Kasım’da büyük görev düşüyor. Destek sizden hizmet bizden” şeklinde konuştu. Veziroğlu, “Espiye’de bir ilki gerçekleştirmenin haklı gururunu tüm hemşerilerimle paylaşıyor ve herkesin desteklerini beliyorum. Biz bir adım atmış olduk inşallah bundan sonraki süreçte Espiye’nin evlatları siyasi partilerin birinci sıralarında yer alır. İlçesine ve ülkesine hayırlı hizmetlerde bulunur” dedi.  Espiye’de 1991 yılından bu yana mali müşavir olarak çalışmakta olan aynı tarihten bu yana MHP ‘de 10 yıl İlçe başkanlığı, Belediye başkan adayı olan Yusuf Veziroğlu evli ve iki çocuk babasıdır.
MHP Espiye ilçe Başkanı Hüseyin İsmailoğlu, “Espiyeli seçmenlerimizi bu dönem MHP’ye oy vermeye davet ediyorum. 2. sıra adayımızı sonuna kadar destekliyoruz. Giresun’a ve güzel ilçemiz Espiye’ye güzel hizmetleri getirmek için 2.sıra adayımıza oy vermeye herkesi davet ediyorum” dedi.