Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’li Erzurum, Canikli ve Geldi’yi eleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum, partisinin Espiye mitinginde halka hitap etti. Yoğun bir kalabalık eşliğinde gerçekleşen Espiye Mitingde, Dr. Orhan Erzurum “Ticaret ve Gümrük Bakanı Nurettin Canikli’nin Giresun’da kaldığı otelin yatağının rahat olmadığını, kâbus dolu rüyalar gördüğünü, Ayrıca AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi’nin kaybedeceğini anladığı için çok panik ve telaş içerisinde olduğunu, sağlığına dikkat etmesi gerektiğini” belirtti.
Bakan Canikli’nin Giresun için bir söylemi olmadığını, sürekli diğer siyasi partilerin ittifak içerisinde olduğunu, MHP ve HDP’nin ittifak halinde olduğunu belirttiğini ifade eden Dr. Orhan Erzurum “Sanırım Bakan beyin Giresun’da kaldığı otel odasının yatağı oldukça rahatsız. Bol bol rüya görüyor, yarın bu rüyalarını basın açıklaması yapıyor. Bu millet kimlerin, kimlerle ittifak yaptığını çok iyi biliyor” dedi.
AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi’nin son günlerde çok hırçınlaştığını, kaybedeceğini anladığı için bunalıma girdiğini ifade eden Dr. Orhan Erzurum “Sayın Mehmet Geldi’nin biran önce sağlık muayenesinden geçmesi gerekmektedir. Sıkıntı ve üzüldü nedeniyle sağlığı risk altındadır. Bu durum bizleri derinden üzmektedir. Ancak Sayın Vekilimiz bir hafta daha dişini sıksın, biz kendisini uzun süreli bir tatile göndereceğiz, Kümbette bulunan evinde bol bol tatil yapacak, temiz hava kendisine iyi gelecektir” dedi. Bakan Canikli’nin yeni dönemde Milletvekili olamayacağını, manevi kardeşi Mehmet Geldi’nin de ondan ayrılmasının mümkün olmadığını ifade eden Dr. Orhan Erzurum “Giresun’un Milletvekilliği hakkını, çanta taşımak için görev bekleyenlere heba etmeyeceğiz. Milletle kavga eden, cebelleşen kişileri Ankara’ya göndermeyeceğiz. Artık Giresun halkı çantacı vekil istemiyor” dedi.