Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’den Cumhur İttifakına beklentisiz destek

Ertuğrul Gazi Konal’ın milletvekili

Ertuğrul Gazi Konal’ın milletvekili aday adaylığı nedeniyle istifa etmesi üzerine MHP Giresun İl Başkanlığı görevine getirilen Mahmut Karakuş basın mensupları ile bir araya geldi. İkinci kez il başkanlığı görevine geldiğini belirten Karakuş, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini ifade ederek sorumluluk aldığını söyledi.

MHP İl Başkanı Mahmut Karakuş düzenlediği basın toplantısında, MHP’nin desteği ile Türkiye’nin önemli başarılara imza attığını ileri sürdü.

Karakuş, “Cumhur İttifakı Ak Parti, MHP ve BBP’den oluşmaktadır. Bu ittifakla birlikte çok önemli atılınlar gerçekleşti. Bu atılımların daha da ileriye taşınması için beklentisiz ve karşılıksız şekilde Cumhur ittifakını desteklemeye devam edeceğiz. Elde edilen bu atılımlar ya devam edecek ya da önü kesilecektir. Bizim amacımız yapılan hizmetlerin önünü açmaktır. Cumhur ittifakının karşısında yer alan Millet ittifakının milletle alakası yoktur. Millet ittifakının gizli ortağı HDP’nin yüzü Kandil’e yöneliktir. Cumhur ittifakı olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemiz ve milletimizin yeni yüzyılda yapacağı atılımların önünü kesmek için karşımızdaki muhalefet partileri ve terör örgütleri ile birlikte hareket etmektedirler” dedi.