Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP saha çalışmalarına hız verdi

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı Denizhan Usta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla seçimlerin 14 Mayıs’ta yapılacağının duyurulmasının ardından saha çalışmalarının da hızlandığını kaydetti.

USTA; “AMA’SIZ, FAKAT’SIZ CUMHUR İTTİFAKI”

‘Vatanımız ve milletimiz için çok önemli bir seçim olacak’ diyen Merkez İlçe Başkanı Usta, yaptığı yazılı açıklamada, “Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimi için artık resmi süreç başladı. Bizler de dün olduğu gibi bugün de vatandaşlarımızla birlikte, liderimiz Devlet Bahçeli’nin çizdiği yolda ilerlemeye devam ediyoruz. Bizim prensibimiz bellidir. Bizim davamız memleket, vatan ve millet davasıdır. Ama’sız, Fakat’sız, Lakin’siz, Şart’sız ‘Cumhur İttifakı’ adayımız Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizim bakanlık gibi, bizim cumhurbaşkanlığı yardımcılığı bir derdimiz yok. Her daim vatandaşlarımıza bunları anlatıyoruz. Şimdi daha çok çalışmalıyız. Daha çok davamıza sahip çıkmalıyız” dedi.

USTA, “ÇOK ACI BİR AFET YAŞADIK”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, seçim ödeneğiyle alakalı yaptığı, “14 Mayıs 2023’te yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için siyasi partilere ödenen üç kat fazla ödeneğin doğrudan depremden etkilenen onbir ilimize ve depremzede vatandaşlarımıza aktarılması mutlak surette düşünülmelidir. Milliyetçi Hareket Partisi böylesi bir feragate gönüllüdür ve hazine yardımı alan diğer siyasi partilerden de aynı hassasiyeti ümit etmektedir.” Açıklamasının da tüm teşkilat olarak arkasında olduklarını belirten Usta, “Çok acı bir afet yaşadık. Bir kez daha depremden hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. İnşallah depremin de yaralarını hep birlikte saracağız. Devletimiz milletimizin yanında.” İfadelerini kullandı.