Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mahkumlara kanser bilgilendirmesi

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Valisi Hasan Karahan’ın eşi Şule Meral Karahan’ın organizesiyle Giresun E tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kalan kadın hükümlü ve tutuklulara yönelik olarak kanserle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.
İl Halk Sağlığı Müdürlüğü doktor ve hemşireleri tarafından kadın mahkumlara kanserin önemi, kanserin belirtileri, en sık görülen kanser çeşitleri, kanserden korunma yolları, erken teşhisin önemi, kadınlarda en sık görülen kanser türleri anlatıldı.
Mahkûmlara kanserde erken teşhisin önemi vurgulanarak, tarama yaşı aralığındaki kadın mahkumların kanser taramaları yapılacağı kaydedildi.
Cezaevinde yapılan bilgilendirme toplantısına, Sayın Valimiz Hasan Karahan’ın eşi Şule Meral Karahan, Vali Yardımcısı Barış Demirtaş, Cumhuriyet Başsavcısı eşi Fatma Karişit, Baro Başkanı eşi Gönül Uzunalioğlu, Vali Yardımcısı eşleri Hatice Karatepe ve Lale Uzel, İl Jandarma Komutanı eşi Halide Ersoy, Cezaevi Savcısı eşi Dilcan Daş, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fazıl Özden ve eşi Tülin Özden İl Sağlık Müdürü eşi Nesibe Bal cezaevi çalışanları ve kadın mahkumlar katıldı.