Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Maden suyu açar gibi açılış yapıyorlar”

Bu haberin fotoğrafı yok

Sözlerine 28 Mayıs tarihinde Giresun’a gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi yalnız bırakmayarak coşkulu bir miting olmasını sağlayan Giresun halkına teşekkür ederek başlayan Dr. Orhan Erzurum; “Genel başkanımızın katılımı ile gerçekleştirdiğimiz mitingimiz coşku içerisinde geçmiştir.  Kendi imkânları ile alanımıza gelen ve bizleri yalnız bırakmayan tüm dava arkadaşlarıma ve hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Seçim gezilerini Giresun merkeze ve köylerinde devam eden MHP Giresun Milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum, ”Çok başarılı bir seçim süreci geçirdiklerini, tüm vatandaşları kucaklamaya devam ettiklerini, sandık gününe kadar sahada olacaklarını” ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü; “Tek kavgamız var oda şehrimiz ve ülkemiz. Şehrimizi karış karış dolaştık, dolaşmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımız artık Ankara’da iş bilmez siyasetçi istemiyor, biz inandık 4 yıllık görev süremizde mutlaka Giresun’a kalıcı eserler bırakacağız, bir sonraki seçim döneminde başımız dik halkımızın karşısına çıkacağız.

MADEN SUYU AÇAR GİBİ AÇILIŞ YAPIYORLAR
İktidar partisinin son günlerde maden suyu açar gibi açılış yaptıklarını, ancak bu açılışların amacını ve maksadını herkesin bildiğini ifade eden Dr. Orhan Erzurum sözlerini şöyle sürdürdü; “Boya ve badana yapılmış yerleri açtılar, 2 senedir hizmette olan yerleri açıyorlar, 3 metre beton dökerek temel attık diyorlar. Bu duruma sadece gülüyoruz. Bakın bırakın Giresun halkını kendi partilileri dahi bu yalanlara inanıp açılışlara gelmiyor. Kahvelerimiz işsiz gençlerle dolu, Allah aşkına bir fabrika açıp kaç gencimizi kurtardınız.
Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin de belirttiği gibi, dünyanın hiç bir yerinde Seka örneği görülmemiştir.  Binlerce kişinin çalıştığı bir fabrika kapatılıp, konut alanına çevrilmesi sadece Giresun siyasetçilere özgü bir durumdur. Hepsine bu konu için madalya vermek lazım.
Biz Giresun halkına hizmet sözü verdik. Bu şehre sadece hizmet edeceğiz dedik ve sadece hizmet edeceğiz.  Ancak bu böyle biline ki; 13 yıldır bu şehrin kaderi ile oynayanlara, fabrikalarımızı bir bir kapatanlara, gençlerimizi kahve köşelerine itenlere, esnaflarımızı borç batağına sokanlara da hesap soracağız.
Şimdi reklamlarda boy boy ilan veriyorlar. Yaptık yapacağız diyorlar. Siz şehrin kaderi ile oynamaktan başka hiçbir şey yapmadınız.”