Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kongre kararı alacak

Giresunspor’da maddi sorun yönetim

Giresunspor’da maddi sorun yönetim kurulunu çaresizlik noktasına getirdi ve destek bulunması için son çarelere başvurulacak.
Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, dün Gazetemize yaptığı açıklamada şöyle konuştu:“Çalışanın parası verilmediği takdirde her işte olduğu gibi çeşitli olumsuzluklar yaşanıyorsa, kulüplerde de, futbolcuların, personelin, teknik adamların da paraları verilmediği takdirde, işler yürümez ve ortalığı kapkara bulutlar sarar, ne moral kalır, ne şevk, ne de neşe. Kulübümüzün önümüzde 2 ay içinde, her ay 1.5 milyon TL olarak, toplam 3 milyon TL ödemesi bulunuyor. Bu parayı bulup hak edenlere vermemiz gerekiyor. Bulamadığımız takdirde, bizim de takımın başında kalmamız mümkün değildir.”
“KONGRE KARARI ALIRIZ”
“Milletvekili Nurettin Canikli, Vali Hasan Karahan, Belediye Başkanı Kerim Aksu ile destek konusunda görüşeceğim, (dün) şayet olumlu sonuç alamadığım takdirde, başka bir çaremiz kalmadığından, kongre kararı alacağım. Ben hak ettiği parasını vermediğim kim olursa olsun, karşısında görev yapmam imkansızdır, prensibime aykırıdır.”