Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kızılay’dan Eynesil’deki öğrencilere yardım

Bu haberin fotoğrafı yok

İstanbul Çekmeköy Kızılay Şubesi Kadın Kolları tarafından Görele ve Eynesil’deki öğrencilere giyecek yardımı yapıldı. Yardımların her yıl Türkiye’nin farklı illerinde gerçekleştirdiklerini belirten İstanbul Çekmeköy Kadın Kılları Başkanı Serpil Erdoğan, “Biz, her yıl il dışı bir proje yapıyoruz. Bu il dışı projelerimizden bir tanesi de bu yıl Karadeniz Projesi idi. Doğu Karadeniz Bölgesinde her ilde iki köy seçtik. Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize illerini kapsayan proje kapsamında yedi köy okulunda toplam bin 400 çocuğa iç giyim, bot ve mont verdik.
Yardım yapacağımız okulların önceden isim listelerin ile birlikte, öğrencilerimizin giysi bilgilerini de istemiştik. Bedenlerine uygun olarak gönderdiğimiz bu yardımları şimdi birebir öğrencilere teslim ettik. Şu anada ekibimizde 7 gönüllü anne var. Bunlar aynı zamanda Çekmeköy Kızılay Şubesinin Kadın kolları üyeleridir. Biz bu yardımları tamamen kendi çabamızla Çekmeöy’deki hayırsever işadamlarından tedarik etmiş bulunuyoruz. Başta bu iş adamlarımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Kızılay Giresun Şube Başkanı Murat Cansız’da Çekmeköy Kızılay Şubesi Kadın Kolları başkan ve üyelerinin yapmış oldukları çalışmanın takdire şayan olduğunu belirterek, “İlimizin Görele ilçesi Koyunhamza Ortaokulundaki ve Eynesil İshaklı Köyündeki öğrencilerimize Serpil Hanım ve ekibi sayesinde giyecek yardımında bulunuldu. Başta Kadın Kolları Başkanı Serpil Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Koyunhamza Ortaokulu’ndaki giysi dağıtımında Görele İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede, Eynesil’in İshaklı Köyünde de Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Göl’de ekibe eşlik ettiler.

AHMET CEYLAN