Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kazanacak güç ve moraldeyiz”

GİRESUNSPOR Pazar günü Atatürk

GİRESUNSPOR Pazar günü Atatürk Stadında saat 13.00’de oynayacağı maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Geçen haftayı evinde Elazığspor karşısında aldığı 0-0’lık sonuçla kapatan Giresunspor’da, gözler bu hafta sonu yine iç sahada oynanacak Ümraniyespor maçına çevrildi.
Takımımız maçın hazırlıklarına tam kadrosuyla tesislerde yaptığı çalışmalarla devam ediyor.
Futbolcularımızın idmanlarda özverili olarak, hırslı şekilde çaba sergilemeleri izleyenlere ümit vermekte ve hafta sonu ekibimizin sahadan galibiyetle ayrılacağı konusunda ümitlendirdiği kaydedildi.

DİYADİN: “KAZANACAK GÜÇ VE MORALDEYİZ”
Teknik Direktör Metin Diyadin, Pazar günü Atatürk Stadında saat 13.00’de karşılaşacakları Ümraniyespor maçının hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürdüklerini söyledi.
Diyadin şöyle dedi: “Zirveden aşağı inmemek için hafta sonu mutlaka maçtan galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Hazırlıklarımızı kazanmak üzerine yapıyoruz. Taraftarlarımızı tribünlere bekliyoruz ve takımlarının maçtan galibiyetle ayrılmasına katkıda bulunmalarını istiyoruz. Futbolcularımız Elazığspor maçında berabere kalarak iki puanı kaybetmelerinin üzüntüsünü, Ümraniyespor’u mağlup ederek unutturmak amacındalar. Noksanlarımızı tamamlayıp, sahaya hazır olarak çıkacağız. Liderliği sevdik, yerimizi kaybetmek istemiyoruz ve sahada bu nedenle gereken çabayı sergileyeceğiz.”

MAÇI BEİN SPORT MAX 2 KANALI YAYINLAYACAK
Pazar günü Atatürk Stadında saat 13.00’de oynanacak olan Giresunspor – Ümraniyespor maçını Bein Sport Max 2 kanalı naklen yayınlayacak.