Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karateciler, Palandöken Şampiyonası’nda

Bu haberin fotoğrafı yok

6-9 Ağustos tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak Uluslararası Palandöken Karate Şampiyonası’nda Tirebolu’yu Yıldız ve Gençler kategorilerinde 5 sporcu temsil edecek.

Antrenör ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ercan Kara nezaretindeki Tireboluspor Karate Takımı, 69 Ağustos tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak olan uluslararası turnuvaya katılacak.
Erzurum’da gerçekleşecek Uluslararası Palandöken Karate Şampiyonasına 40 ülkeden sporcuların katılacağı turnuvaya Yıldızlar ve Gençler kategorisinde 5 sporcu ile gideceklerini bildiren Antrenör Kara, turnuvayla ilgili son hazırlıkları yaptıklarını belirterek, “Uluslararası nitelik taşıyan bu turnuvaya iddialı olarak gideceğiz. İki ayrı kategoride ilçemizi 5 sporcu ile temsil edeceğiz. Erzurum’daki şampiyonada sporcularımızdan önemli dereceler bekliyor ve hepsine de güveniyorum” dedi.
Erzurum’daki şampiyona için Tirebolu’dan 5 Ağustos’ta Ercan Kara nezaretinde yola çıkacak olan Tireboluspor kafilesinde; Emir Topal, Ömer Topal, Rıdvan Aydoğdu, Samet Kara ve Hakan Laçin adlı sporcular yer alacak.