Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karateciler kar etkinliğinde buluştular

Giresun Akademi Spor Kulübü

Giresun Akademi Spor Kulübü ve Halk Eğitim Merkezi Duroğlu Karate Kursu Sporcuları Kulakkaya yaylasında Kar Etkinliğinde buluştular.

50’den fazla karatecinin katıldığı etkinlikte çocuklar ve aileler doyasıya eğlendiler.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Karate Antrenörü Fatih Yıldız; “Pandemi sürecinden en fazla etkilenenler Çocuklarımız oldu. Bizler bu etkilerin oluşturduğu Travmanın üstesinden gelmek ve çocuklarımızın yaşam enerjilerini geri kazanmaları için farklı etkinliklerle onları sporla tanıştırmaya ve sporun içinde tutmaya çalışıyoruz” dedi.

Yıldız; “Sosyal ve Sportif faaliyetin bulunmadığı beldede çocuklarımız kursumuza yoğun ilgi gösterdiler. Halen aktif olarak 50 sporcu ile iki grup halinde kursumuz devam ediyor. Buradan başarılı sporcular çıkacağına yürekten inanıyorum.

Geçtiğimiz perşembe günü yapılan Küçükler ve Yıldızlar Karate İl Seçmelerine Giresun Akademi Spordan 14 sporcumuz katılarak 18 madalya kazanırken Duroğlu’ndaki kursumuzdan katılan 5 sporcumuz güzel performanslar sergileyerek 4 madalya ile bizleri gururlandırdılar.

Bu güzel başarılar sonrasında Halil Çetin başkanımızın da destekleriyle sporcularımızın motivasyonlarının artırılması amacıyla düzenlediğimiz Kar Etkinliğimizde iki gruptan 50 sporcumuzla güzel bir gün geçirdik. Önümüzdeki aylarda daha fazla etkinlikle hem daha fazla çocuğumuzu sporla tanıştırmaya, hem de spor yapan çocuklarımızın motivasyonunu artırmaya yönelik etkinlikler yapmaya devam edeceğiz. Destek veren, katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.