Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karate Antrenörü Tarık Yel’e Milli Görev

Giresun’un başarılı karate antrenörü ve milli takım antrenörü Tarık Yel, 27-30 Haziran 2024 tarihleri arasında Hırvatistan’ın Porec kentinde düzenlenecek olan 1. Ligi U14 kategorisinde yapılacak olan yarışmada Türkiye’yi temsil edecek.

Giresun’un başarılı karate antrenörü

Hırvatistan’ın Porec kentinde düzenlenecek olan bu prestijli yarışmada, 47 ülkeden üç bin sporcu yer alacak. Türkiye’yi ise 43 bayan ve 48 erkek olmak üzere toplam 91 sporcu temsil edecek. Bu yarışma, Türkiye Karate Federasyonu’nun 2024 faaliyet programında yer alıyor ve Adana’da yapılan Türkiye şampiyonasının ardından aday milli takım belirlenmişti.

MİLLİ TAKIM HAZIRLIKLARI

Aday kadroda bulunan sporcular, Tekirdağ Çorlu Belediyesi sosyal tesislerinde kampa alındı ve yarışma için Hırvatistan’a gittiler. Türkiye’nin dört bir yanından gelen genç yetenekler, uluslararası arenada başarılı olmak için büyük bir hazırlık sürecinden geçti.

Birçok başarılara imza atan ve Giresun’da başarılı sporcular yetiştiren karate antrenörü Tarık Yel, milli takımda da aynı başarıyı göstereceğine olan inancını dile getirdi. Tarık Yel, “Milli takımda yer almak ve sporcularımıza bilgi ve deneyimlerimi aktarmak büyük bir onur. Hırvatistan’da yapılacak olan yarışmada başarılı olacağımıza inanıyorum ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.