Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kara, Aydın’a DOKAP eylem planını eleştirdi

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Giresun Milletvekili aday adayı Hasan Aydın, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Aydın, son olarak Giresun esnaf odasını ziyaret etti.

Ziyarette Aydın, oda başkanı Ali Kara ve oda yönetim kurulu üyeleriyle ilimiz ve ülkemizi ilgilendiren önemli konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Ali Kara ziyarette yaptığı konuşmada, Milletvekili Aday Adayı Hasan Aydın’a ve arkadaşlarına ziyaretlerinden ve Milletvekilliği ve il Başkanlığı görevleri sırasında yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, “AK Parti hükümetlerine ilimize ve ülkemize yaptığı önemli hizmetler içinde teşekkür ediyoruz. Bundan sonra bu hizmetlerin artarak devam etmesini istiyoruz” dedi.  Ali Kara, son günlerde Giresun kamuoyunun gündeminde yer alan Dokap tarafından hazırlanan 2014-2018 eylem planı ile ilgili çeşitli eleştirilerini dile getirdi.

AK Parti Giresun Milletvekili aday adayı Hasan Aydın ise, yaptığı konuşmada, “Misafirperverliğiniz için siz ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Sivil toplum kuruluşları demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarıdır. Hiçbir zaman göz ardı edilmemesi lazım. İlimizin en büyük sivil toplum kuruluşu olan esnaf odalarının görüş ve düşüncelerini her zaman önemsedim, dikkate aldım. Bundan sonrada bu tavrım ayni şekilde devam edecektir. Bundan hiç bir arkadaşımın kuşkusu olmasın. 13 yıla yakın iktidarımız döneminde milletimizin bütün kesimlerine yapılan hizmetler gibi, küçük esnaf ve sanatkarlarımız içinde birçok yenilikler yapıldı, bundan sonrada bu hizmetler devam edecektir. İktidarlarımız döneminde ilimizde yapılan yatırımları tekrar anlatmayı gerek duymuyorum, bu hizmetleri sizler ve milletimiz en iyi şekilde biliyor ona göre de değerlendirmesini en güzel şekilde yapıyor. Çünkü en iyi hakem milletimiz, milletimizin hakemliğine hepimiz razı olmamız gerekiyor. İlimizin geleceği ile ilgili her projenin gerçekleşmesi için hep beraber el ele, omuz omuza fedakârca çalışmamız gerektiğine yürekten inanıyorum” diye konuştu.