Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”

Üç sezonluk Basketbol Süper

Üç sezonluk Basketbol Süper Lig serüvenini dramatik bir şekilde sonlandıran Yeşilgiresun Belediyespor’da Yönetim Kurulu durum değerlendirmesi toplantısı yaptı.
Sabah saatlerinde Kulüp Binasında yapılan toplantıda bazı radikal kararlar alınırken Dev Çotanaklar 2018-2019 Sezonunda şehirdeki basketbol heyecanını sürdürme kararı aldı.
Bu müjdeli haberi ise Dev Çotanakların Kulüp Başkanı Kerim Aksu verdi. Başkan Aksu yaptığı açıklamada; “Kulüp ‘kapanacak, devredilecek’ gibi sözler doğru değildir. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Takımımıza verilecek destekler kulübümüzün yaşaması için hayati önem taşıyacaktır” dedi.
Yaklaşık bir saat süren toplantının ardından açıklamalarda bulunan Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Kerim Aksu; “2006 yılında kurulan kulübümüz üstün gayret ve başarı göstererek bu günlere gelmiştir. Başarı basamaklarını adım adım çıkan kulübümüz 2015 yılında Türkiye Basketbol Süper Ligine çıkmış ve şehrimizi burada temsil etmiştir. Birçok zorluğa rağmen Basketbol Süper Liginde üç sezon mücadele ettik. Geride kalan sezonun son maçlarında aldığımız talihsiz saha sonuçları neticesinde Türkiye Basketbol 1.Ligine düştük. Yönetimimiz ile yapmış olduğumuz toplantıda ise almış olduğumuz karar doğrultusunda 1.ligde oynamaya devam edeceğiz. Kulüp ‘kapanacak, devredilecek’ gibi herhangi bir şey söz konusu değildir. Giresun futbolun yanı sıra bir basketbol şehridir. Bu şehirde basketbol heyecanını önceki yıllarda nasıl alevlendirdiysek, yine alevlendirmeye devam edeceğiz. Bir alt lige düşmemiz bu şehrin umutlarını yitirmek değildir. Daha göreceğimiz çok güzel günlerimiz var. Mücadelemiz devam edecektir. Bu şehir de bu basketbol sevgisi olduğu sürece ne futboldan nede basketboldan vazgeçemeyiz. Diğer büyük kulüpler kadar bir bütçemiz olmasa bile bizim en büyük bütçemiz takımlarını hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarımızdır. Bu şehrin çocuklarının umutları var. Bizlerde yöneticiler olarak onların umutlarını kırmayacağız. Mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz.”
Kulüp Binasında yapılan toplantıya Giresun Belediye Başkanı ve Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Kerim Aksu, Kulüp Başkan Yardımcıları Fatih Damcı, Şükrü Kocuk, Yönetim Kurulu Üyesi Tolunay Kurtoğlu ve Genel Menajer Ertan Yılmaz katıldı.