Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzciler Başkan Erener’i ziyaret etti

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun’un Görele ilçesinde, izciler Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’i ziyaret etti.
Görele Hasan Ali Yücel İlkokulu İzcileri ve İzci Lideri Müsamettin Dalgıç, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’i makamında ziyaret ederek kendisinden TEMA ve Belediye olarak Karadeniz Sahil Yolu kenarına diktikleri çam fidanının bulunduğu alanda yapacakları düzenleme için kendilerine yardımcı olmasını istediler.

İzci Lideri Müsamettin Dalgıç, “Bu gün Sayın Belediye Başkanımız Tolga Erener’den Görele Belediyesi İzcilik Kulübü Kurmak için kendisini ziyaret ettik. Bu isteğimizi olumlu karşıladı. İzciler toplumun önderleri arasındadır. Onların yaptıkları çalışmalar her zaman toplum tarafından kabul görmüştür. Önceden İzciler, TEMA ve Belediye ile birlikte Karadeniz Sahil Yolu kenarına çam ağacı dikmiştik. Gelecekte burası mesire alanı olacak. Buranın düzenlenmesi için belediyenin yardımcı olmasını istedik. Başkanım yardımcı olacağını söyledi. Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ellerinden gelen desteği vereceklerini kaydeden Belediye Başkanı Tolga Erener, İzcilerin Görele’nin sosyal ve kültürel anlamda gelişmesine katkı sağlayacaklarına inandığını ifade etti. İzciliğin küçük yaşta çevre bilinci kazanmasını sağlayan bir faaliyet olduğunu belirten Erener, “İzci çocuklarımız çevre bilincini yaşayarak öğreniyorlar. Parkları, bulundukları ortamı korumaya ve temizliğe özen gösteriyorlar” diye konuştu.

BEKİR ÖZTÜRK