Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İyi Parti’de Bektaş kolları sıvadı

Giresun iş ve siyaset

Giresun iş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı İsmail Bektaşoğlu, kurucu başkan olduğu ve yürüttüğü İYİ Parti Dereli İlçe Başkanlığı görevinden sonra il başkanlığına adaylığını açıklayıp ilçe ilçe dolaşarak delegelere ulaşıp projelerini ve ekibini tanıtıyor.

Bektaşoğlu her zaman birlik ve beraberlik duygusunu ön plana çıkarıp, kazanması halinde Giresun’da partinin tamamını kucaklayan, asla kırıcı, yıkıcı ve ötekileştirici bir politika izlemeyeceğini belirtti. “Giresun’un sorunlarını iyi biliyorum ve bunlar için çözüm projeleri üretiyorum” diyen Bektaşoğlu, “Millet ittifakı kesinlikle seçimden galip çıkacak ve yeni dönemde Giresun’un üvey evlat muamelesi son bulacak” dedi.

Dereli ilçe başkanlığı döneminde Dereli’nin sorunlarını her fırsatta gündeme taşıyan ve aktif bir siyaset izleyen İsmail Bektaşoğlu kongreyi kazanıp il başkanı olması durumunda Giresun siyasetinin çok renkli ve hareketli bir döneme gireceğinin sinyallerini veriyor delegelerin yakından tanıdı ve geçmiş dönemde başarılı bir başkanlık dönemi nedeniyle kongrede bir adım önde gibi duran İsmail Bektaşoğlu İYİ partiyi Giresun’da merkez sağın en güçlü partisi yapmak için çalışacağını vurguladı. Giresun siyasetinde bir iz bırakmak ve kalıcı bir imza atmak adına il başkanlığına aday olduğunu belirten İsmail Bektaşoğlu, Allah’ın izniyle kongreden kesinlikle galip çıkacağına inandığını belirtti.