Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İyi Parti çocukları sevindirdi

İyi Parti Genel Başkanı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Doğankent’te söz verdiği notebook sahiplerine teslim edildi.

İyi Parti Giresun İl Başkanı Abdulkadir Eroğlu ve beraberindeki heyetle hafta sonu Doğankent’i ziyaret ettiler.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Giresun gezisi kapsamında Doğankent esnafını gezerken iki öğrenciye söz verdiği notebook hediyelerinin teslimi için Doğankent’te gittiklerini belirten Eroğlu, “Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in burada çocuklarımıza söz verdiği notebookları teslim etmenin mutluluğunu yaşadık, çok zor şartlar altında yaşamlarını idame eden hemşehrilerimize bu cefa ve çalışkanlıkları için devletimizin özel teşekkür etmesi gerekir” dedi.

Doğankent’teki incelemelerinin ardından yazılı bir açıklama yapan İyi Parti İl Başkanı Eroğlu, “22 Ağustos afetinin ardından 2,5 ay geçmesine rağmen tamir edilmeyen Doğankent yolu köprüsü halen yapılmadı.

Eski Arslancık yolundan ulaşım sağlanıyor bu da büyük eziyet. Tırlar o yolu kullanamıyor ve Trabzon’u dolanmak zorunda kalıyor.

Bu yolun arkasında Doğankent, Kürtün, Özkürtün, Gümüşhane gibi nüfusu yoğun yerler var. İnsanlar yolu uzatarak eski Arslancık yolunu kullanıp 1 saat fazladan seyahat ediyorlar. Kaldı ki burası iller arası yol, sadece ilçe il yolu değil. Yetkililerin bir an önce bu sorununu çözmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.