Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İnadımızın kırılacağı tek nokta salondur”

Yeşilgiresun Belediyespor yöneticisi Bülent

Yeşilgiresun Belediyespor yöneticisi Bülent Yavuz çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Takımı Basketbol Süper Ligi’ne çıkartmak için her türlü zorluğa göğüs germelerine rağmen, bazılarının bu heveslerini kırmaya yönelik adımlar attığını söyledi.
GÖREVİ BIRAKIRIZ
“Herkesin ortak noktada buluştuğu tek konu eğer Süper Lig’deki maçlar Giresun’da değil bir komşu şehirde oynanacaksa bizim lige çıkmamızın hiç bir anlamı olmamıştır. Yönetim olarak hiç bir zorluğun kıramadığı bu işi yapma inadımızın da kırılacağı tek nokta bu olacaktır” diyerek durumu net bir şekilde özetledi.
Yavuz sözlerini şöyle tamamladı: “Yeşilgiresun Belediyespor’u lige çıkarmak için uğraştığımızdan daha fazla takımı siyasetten uzak tutmaya çalıştık. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. Bu konuda Başkanımız Sayın Kerim Aksu’da oldukça hassas davrandı. Bundan sonra da YGBS’yi ilgilendiren her konuda da aynı hassasiyeti göstermeye devam edeceğiz. Eğer salon konusu siyasi bir müzakereye mevzu bahis edilmeye çalışılırsa çözülme şansı olmaz. Her zamanki gibi tüm kesimlerin birbirini suçladığı bir sürece gireriz ve buradan da Giresun yararına bir sonuç elde edemeyiz. Bu sebeple yönetim olarak bu konuda kesinlikle bir basın açıklaması yapmayacağız. Zaten konu ile ilgili şehrimizi temsil eden tüm siyasilerimizle istişare halindeyiz. Ve konunun da en kısa zamanda çözüleceğine inanıyoruz. Herkesin ortak noktada buluştuğu tek konu eğer Süper Lig’deki maçlar Giresun’da değil bir komşu şehirde oynanacaksa bizim lige çıkmamızın hiç bir anlamı olmamıştır. Yönetim olarak hiç bir zorluğun kıramadığı bu işi yapma inadımızın da kırılacağı tek nokta bu olacaktır.”