Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hızla toparlanacağız”

Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ,

Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, antrenmanı izleyen gazetecilere yaptığı açıklamada, kendi sahalarında konuk ettikleri Samsunspor’a 4-0 mağlup olduklarını hatırlattı.

Samsunspor karşısında hiç beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını vurgulayan Bozbağ, “İlk yarı oynadığımız futbol, bu sezonun en kötü futboluydu. İkinci yarıda gerçek kimliğimizi bulduk ve oyunumuzu oynadık. Kaçırdığımız penaltı pozisyonu maçın kırılma anı oldu. Ardından kırmızı kartla 10 kişi kaldık. Burada yapılan hatanın cezası hemen kesilir” dedi.
“TOPARLANACAĞIZ”
Ligde yeniden toparlanarak çıkışa geçeceklerini ifade eden Bozbağ, “Bu maçın skoru böyle olmamalıydı. Çünkü bu skorun çıkacağı bir maç değildi. Oturacağız, kendi aramızda bugüne kadar nasıl sorunları çözdükse, bu süreci de öyle çözüme kavuşturacağız. Yapmamız gereken neyse onu yapacağız. Hızla toparlanacağız. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Yeniden çıkış yakalayacağız” diye konuştu.
“KUPAYA ODAKLANDIK”
Bozbağ, Yarın deplasmanda Cizrespor ile oynayacakları kupa maçına ilişkin de ligdeki Samsunspor maçını unuttuklarını belirterek, “Kupaya odaklandık. Az da olsa gruptan çıkma şansımız var. Sahadan galip ayrılıp şansımızı sonuna kadar zorlayacağız. İnşallah oradan 3 puanla dönerek kupayı galibiyetle tamamlamak istiyoruz” ifadesini kullandı.