Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hedef alt sıradan kurtulmak”

Bu haberin fotoğrafı yok

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor’da kulüp başkan yardımcısı Sertaç Güneş, “Türk Telekom karşılaşmasını kazanarak alt sıralarla olan bağımızı tamamen kopartmak ve play-off yarışına dahil olmak istiyoruz” dedi.
Güneş, yaptığı açıklamada, geçen hafta oynadıkları Rönesans TED Ankara Kolejliler karşılaşmasını kazanarak alt sıralardan biraz olsun uzaklaştıklarını söyledi.
Gelecek hafta sonu deplasmanda, küme düşme hattında bulunan rakiplerinden Türk Telekom ile karşılaşacaklarını anımsatan Güneş, hedeflerinin bu maçı da kazanmak olduğunu kaydetti.
Türk Telekom karşılaşmasını kazanmaları halinde ligde alt sıralardan iyice uzaklaşacaklarına işaret eden Güneş, “Türk Telekom ile hayati önem taşıyan bir karşılaşma oynayacağız. Rakibimiz ligde kalma mücadelesi verdiğimiz ekiplerden biri. Onların ligde 4, bizim ise 6 galibiyetimiz var. İki takım açısından da çok önemli bir maç. Kazandığımız takdirde Türk Telekom ile aramızdaki fark 3 maça çıkacak ve arayı iyice açmış olacağız. Üst sıralara olan tırmanışımız sürecek. Alt sıralarla olan bağımızı iyice kopartmış olacağımız gibi play-off yarışı veren ekipler arasına gireceğiz” diye konuştu.