Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“HALKIMIZA HİZMET SÖZÜMÜZ VAR”

Tatlı, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep

Tatlı, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Bakanlarımız, Milletvekillerimiz ve Teşkilat olarak biz Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’nun Giresun halkına vaat ettiği tüm projelerin sonuna kadar destekçisiyiz.”

ŞAHLANIŞ DÖNEMİ BAŞLADI

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun “Şehiriçi Girişi Projesi” için kazmanın vurulduğunu hatırlatarak, önümüzdeki süreçte Giresun’un bugüne kadar hep vaatlerde kalan ve yapılamayan hizmetlerle tanışacağını kaydetti. Tatlı, Şenlikoğlu ile birlikte bir ayakları Ankara’da olmak üzere Giresun’a daha fazla hizmet ve yatırım için çalıştıklarını ifade etti. AK Parti teşkilatları olarak Belediye Başkanı Şenlikoğlu’nun sonuna kadar yanında olduklarının altını çizen Tatlı, Giresun Belediyesi’nin AK Parti belediyeciliği ve Şenlikoğlu ile birlikte şahlanışa geçtiğini söyledi.

HALKIMIZA HİZMET SÖZÜMÜZ VAR

Giresun Belediyesi’nin artık proje ve yaptığı hizmetlere konuşulan bir kurum haline geldiğini vurgulayan Tatlı, “Başkanımızla kol kola hükümetimizle istişare halinde Giresun halkına hizmet edeceğiz. Başkanımızın da ifade ettiği gibi 2020 yılı Giresun için temel atma yılı olacak. Şenlikoğlu ekibiyle birlikte projelerini hayata geçirmeye başladı. Giresun için büyük aciliyet gerektiren trafik keşmekeşliği ve şehir içi girişi için kazma vuruldu. Şehir içi giriş-çıkışına nefes verecek olan Bulancak Durağı mevkiinde düzenleme çalışması devam ediyor. Yakinen takip ettiğimiz Dal-Çık Projesi ise, inşallah yakın bir zamanda imalat aşamasına gelecektir. Giresun için bunlar daha bir başlangıç. Önümüzdeki 4 yıl Giresun Belediyesi’nin temel atma ve açılış yılları olacak. Giresun Belediyesi bölgesinde rutin belediyecilikle değil proje ve yatırımlarla konuşulan bir belediye olacak. Belediye Başkanımızın ve bizim Giresun halkına hayal değil, hizmet sözümüz var. Sözümüz söz” dedi.