Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binası’nın temeli atıldı

Gümrük ve Ticaret Bakanı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı, Vali Hasan Karahan ve Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Nurettin Canikli’nin katılımıyla gerçekleştirilen temel atma töreninde konuşan Vali Karahan, bugün içinde 2 sevinci birden yaşadıklarını belirterek, “Bugün çok anlamlı ve sevinçli bir gün. Bugün 2 mutluluğu birden yaşadık. Bunlardan ilki bu sabah Giresun’a 5 yıldızlı otel için Titanik Otelle protokolü imzaladı. İkinci bir mutluluğu da şimdi Giresun’un büyük eksikliklerinden biri olan  Gümrük Müdürlüğü hizmet binası ile fuar ve kongre merkezinin  temelini atarak yaşıyoruz” dedi.

Plaket töreni sonrası bir konuşma yapan Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Nurettin Canikli, bugün önemli bir tesisin temelinin atıldığını belirterek, Giresun’da önemli bir eksikliğin giderildiğini söyledi. Canikli” Gümrük binası ve fuar ve kongre merkezi Giresun’un uzun yıllardan beri ihtiyacı ve eksikliğiydi. Tesis sergi, fuar, konferans ihtiyacının giderilmesinin yanı sıra mimari olarak ta Selçuklu-Osmanlı mimarisi esintilerini taşıyacak. Giresun’a mimarisiyle konuşan bir eser kazandıracağız” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binası ile fuar ve kongre merkezinin temeli, Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı, Vali Hasan Karahan ve Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Nurettin Canikli ve diğer protokol üyelerinin katılımıyla atıldı.