Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GRÜ’den öğrencilere sağlık taraması

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun’da Hüseyin Hüsnü Tekışık Eğitim günleri kapsamında Bulancak ilçesi Kovanlık Beldesi’nde sağlık taraması, sınav stresi semineri ve öğrenci velilerine yönelik aile danışmanlığı semineri verildi.

Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sedat Maden, “Geleneksel hale gelen ve bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz Hüseyin Hüsnü Tekışık Eğitim Günleri’nin, köy okulu ziyareti ayağını bu yıl Kovanlık Beldemiz olarak belirledik. Bugün hem ilkokul hem ortaokul öğrencilerimizle buluşma fırsatı bulduk. Yarının üniversite öğrencileriyle gerçekleşen bu buluşmanın iz bırakacağını ve faydalı olacağını umuyoruz. Tıp Fakültesi öğretim üyelerimiz tarafından 300 öğrencimizi sağlık taramasından geçirdik” dedi.

Etkinlik kapsamında Kovanlık Belediyesi toplantı salonunda, Giresun Üniversitesi Tiyatro Topluluğu tarafından tiyatro oyunu sahnelendi. Anadolu Kültür İzleri Topluluğu Halk oyunları gösterisi ve Devlet Konservatuvarı öğrencileri konser verirken, Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük ve Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un da izlediği etkinliklere, belde halkı, öğrenci velileri ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.