Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GRÜ Deney Hayvanları Araştırma Laboratuvarı açılıyor

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesinde en son teknolojik donanımla tesis edilen Deney Hayvanları Araştırma Laboratuvarı, 1 Şubat’tan itibaren hizmete açılarak, akademik araştırma faaliyetlerine başlayacak. GRÜ Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar,  yaptığı ziyaretle laboratuvar çalışmalarını yerinde inceledi. Laboratuvar hakkında bilgiler veren Rektör Danışmanı Doç. Dr. Kültiğin Çavuşoğlu, “Laboratuvarımız, deney hayvanları üzerinde her türlü inceleme ve araştırmaların yapılmasına imkân sağlayacak şekilde, en son teknoloji ile donatılmıştır.

Aynı zamanda deney hayvanlarının en sağlıklı ortamda yetiştirilmesi ve bakımına uygun sistemlerle donatılmıştır. Alanında Türkiye’nin en iyi laboratuvarıdır. Tüm hazırlıkları tamamlanan laboratuvarımız 1 Şubat’tan itibaren faaliyete geçirilerek, akademisyenlerimizin hizmetine sunulacaktır” dedi.

İncelemelerinde laboratuvarı son derece beğenen rektör Attar, “Giresun Üniversitesi olarak, en iyi imkânları akademisyenlerimizin hizmetine sunma gayretimiz devam ediyor. Bu laboratuvar bunun en güzel göstergesidir. Hızlı yapılanmasını sürdüren üniversitemiz, yeni dönemde akademik çalışmalar ve başarılarla da öne çıkacaktır. Hayırlı olsun” diye konuştu.