Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Görelespor’da yeni yönetim görevde

Bölgesel Amatör Lig takımlarından

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Görelespor’da 25. olağan genel kurul ilçe stadyumundaki toplantı salonunda yapıldı.

Çoğunluğa bakılmaksızın Serhat Durukan Başkanlığında tek listeyle gerçekleşti-rilen kongrede Divan Başkanlığını Süleyman Camadan yaptı.
Genel Kurulun sunumunu ve gelir giderleri, faaliyet raporunu ve yönetim kurulunun ibrasını da Yönetim Kurulu Adına Başkan Serhat Durukan yaptı.
Kulüp Başkanı Serhat Durukan, faaliyet raporunun ardından yaptığı konuşmasını salonda bulunan az sayıdaki üyeler takdirle karşıladı.
“4 YILDA 2 ŞAMPİYONLUK 1 BAL LİGİ, BİR TESİS”
Görelespor’un sezonda sahaya yeni yönetim, yeni teknik kadro ve yeni bir takım parolasıyla  çıktıklarını belirten Durukan; “Görelespor’u 3 yıl 7 aylık başkanlık dönemimizde 1 milyon küsür civarında gelir bütçesiyle  yönettik. Bu yıllık 250 bin TL’lik bir bütçeye tekamül eder. Bu bütçeyle 2 yıl üst üste şampiyonluk, üçüncü yılda Bölgesel Amatör Lig’de derece elde etmenin üzerine bir de tesis eklersek yıllık 250 bin TL civarındaki bütçeyle yaklaşık 4 yılı geçirmişiz anlamına gelir.”
“BÜYÜK BÜTÇELER LİGDE TUTUNAMADI”
Görelespor’un mütevazi bütçesine karşılık milyonluk bütçelerle küme düşen takımlara da dikkat çeken Durukan; “ BAL Ligi’nde Kars bir milyon  150 bin TL’lik, Beşikdüzü 750 bin TL’lik bütçelerine rağmen küme düşmekten kurutu-lamazken Görelespor 250 bin TL’lik bütçeyle BAL Ligi’nden 3. Lige yükselmek için son anlara kadar mücadele etmiş son maçlarında kaybetmesine rağmen ligi dördüncü sırada tamamlamıştır” dedi.
YENİ YÖNETİM
Yapılan kongrenin ardından ise Serhat Du-rukan Başkanlığındaki yeni yönetim şu isimler-den oluştu:
Avni Resuloğlu, Adnan Firidin, Mehmet Fevzi Usta, Akın İmat, Metin Çıtlak, Ahmet Cemal Şahin, Kenan Bulvar, Servet Arslan, Mustafa Çınar, Şükrü Gödek, İhsan Kaya, Cihan  Somuncu, Bayram Yıldız, Mehmet Dede, Yıldıray Alaca, Murat Çakır, Ahmet İncirkuş, Özden Ergül ve Muhammet Dede.