Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Göreleli Evrim, okçulukta dünya 3.sü oldu

ABD’de 8-15 Haziran tarihleri

ABD’de 8-15 Haziran tarihleri arasında yapılan şampiyonada dünya üçüncülüğünü elde eden Makaralı okçu yay genç bayan takımından milli sporcumuz Evrim Sağlam, memleketi Görele ilçesine bağlı Türkeli köyüne gelerek buradaki yakınlarını ziyaret etti.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Okçular Vakfı Spor Kulübü’nde Makaralı Yay Genç Bayan Takımı’nda bulunan milli sporcu Evrim Sağlam, “Takım arkadaşlarımla birlikte ülkemize böyle bir mutluluğu yaşatmaktan dolayı çok mutluyuz. Bundan sonraki hedefimiz inşallah dünya şampiyonu olmak, ülkemize altın madalyayı getirmek” dedi.
17 yaşındaki Evrim Sağlam, 2013 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Okçular Vakfı’nda okçuluk sporuna başladığını ve çok kısa bir süre içerisinde de ulusal alanda pek çok başarıya imza attıklarını dile getirdi.
Sağlam, Türkiye sıralamasında 4. olmuş, ardından Türkiye makaralı yay kategorisinde milli takıma girmeye hak kazanmış ve ülkemizi uluslararası alanda pek çok yarışmada temsil etmiş olup Yunanistan, Avusturya’da bireysel ve takım olarak madalyalar almaya hak kazanmıştı. Sağlam, milli takımda kariyerine devam etmek ile birlikte pek çok ulusal ve uluslararası yarışmalara hazırlandığını sözlerine ekledi.