Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“GÖNLÜM SÖZERİ İLE”

Giresunspor’un basın toplantısına şu

Giresunspor’un basın toplantısına şu yöneticiler katıldı: Başkan Mustafa Bozbağ, yöneticiler Bahattin Kurt, İbrahim Özkul, Aslan Hakyemez, Turan Usta, Muzaffer Ejder, Azmi Bük.
Başkan Mustafa Bozbağ, dün tesislerde yaptığı basın toplantısında şöyle konuştu:
“Ne ilginçtir ki, Giresunspor’da sezon başlarında değişik kararlar almamıza neden olan gelişmeler yaşanıyor. Sefer hocaya başarılar diliyorum. Önümüzde uzun 1 sezon var, bu şehrin beklentileri var. Yönetim olarak buna cevap verebilmemiz gerekiyor. Ailemizden birisi olarak gördüğümüz Erkan Sözeri hocamızı tekrar göreve getirmeyi uygun bulduk. Geçen yıl birlikte bir sinerji yakaladık. Sezon başında göreve devam edip etmeyeceğim belli değildi. Bu nedenle Erkan hoca beni arayıp durumumu sordu, ben de net bir şey söyleyemeyince Balıkesir’e gitmek istediğini iletti. Gönlüm her zaman Erkan Hoca’dan yana. İnşallah Giresunspor’u hak ettiği yere getireceğiz.”
ATATÜRK STADI KONUSU
Atatürk Stadı konusunda ise Bozbağ şunları söyledi: “1926 Bulancakspor Başkanı Muhammed Yılmaz beni aradı ve bu hafta sonu Atatürk Stadı’nda oynamak istediklerini söyledi. Bulancak Stadına ekim yapıldığı için orayı kullanamayacaklarını belirtti. Biz onların büyüğüyüz. Birleştirici olmak zorundayım. İlk defa benden bir şey rica ettiler, bundan sonra biz de Bulancak stadını zaman zaman kullanacağız.”