Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’un Duroğlu beldesine güvenlik bariyeri!

Giresun’un Duroğlu beldesinde güvenlik önlemi

Giresun’un Duroğlu beldesinde güvenlik önlemi

Giresun’un Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin, beldede uzun süredir ihtiyaç duyulan Aksu Deresi kenarı kaldırım ve korkuluk projesinin tamamlandığını açıkladı.
Başkan Çetin, “Önce insan, önce güvenlik” anlayışıyla hayata geçirilen çalışmanın, vatandaşların fiziksel ve ruhsal yönden güven içinde yaşamalarını sağlamak amacı taşıdığını belirtti.
Temel insan hakları arasında yer alan güvenli yaşam hakkına vurgu yapan ve Aksu Deresi kenarında daha önce bulunmayan kaldırım ve modern demir korkulukların yapımını tamamladıklarını ifade eden Başkan Çetin, yapılan düzenlemeyle birlikte vatandaşların dere kenarında güven ve huzur içinde yürüyüş yapabileceklerini dile getirdi.
Çetin, çalışmanın hem güvenlik risklerini ortadan kaldırdığını hem de bölgeye estetik bir görünüm kazandırdığını belirterek, Duroğlu’nda yaşam kalitesini artırmaya yönelik projelerin devam edeceğini kaydetti.