Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor’da kriz mi var?

Bu haberin fotoğrafı yok

PTT 1. Ligi Sitesinde dün, Osmanlıspor maçından sonra meydana geldiği iddia edilen olay hakkında çıkan haber, yeşil beyazlı camiada şaşkınlık yarattı.
“GİRESUNSPOR’DA KRİZ” başlığı ile yayınlanan haber aynen şöyledir : “Karşılaşma sonu Teknik Direktör Erkan Sözeri’den Derbi için (Fenerbahçe-Galatasaray maçı) izin isteyen bu oyunculara Erkan hoca, çok sert bir tepki gösterdi. Sözeri, “Biz bugün burada hiçbir varlık gösteremeden 4-0 yenilmişiz, siz neyin peşindesiniz? Bütün izinler iptal. Herkes otobüse binsin” diyerek çıkıştı.
Alican Karadağ da, Erkan hocanın kendisini görmediğini düşünerek takımı havalimanına götürecek otobüsün yanında el kol hareketleri yaptı ve Erkan hoca da bunu gördü. Alican’ı hemen yanına çağıran Sözeri, “Alican o elini kırarım. Aldığımız sonuç ortada. Ailene durumu anlat ve hemen otobüse bin” dedi.
Bununla da yetinmeyen Erkan hoca, tüm takım havalimanına gitmek üzere otobüste hazır beklerken, yaşanan bu olaylardan sonra yardımcı antrenörüne oyuncuların otobüsten inip soyunma odasında toplanmaları talimatını verdi.
Soyunma odasında talebelerini çok sert bir dille uyaran Erkan hoca, herkesin giydiği formanın ağırlığının farkına varmasını istedi ve aynı şeylerin tekrarlanması halinde kimsenin gözünün yaşına bakmayacağı uyarısında bulundu.”
SÖZERİ NE DEDİ?
Teknik Direktör Erkan Sözeri, Osmanlıspor maçından sonra yaşananlar konusunda şöyle dedi:
“Maçtan sonra bazı hadiseler oldu. Bu hadiseler çok büyütüldü gibi. Biz bir aileyiz. Bizim ailemizin içinde nasıl her evde bazı sıkıntılar olabiliyorsa bizim oyuncularımız genç oyuncular, bazı şeyleri düşünemeyebilirler bizim ailemizin içinde de böyle sorunlar olabilir. Bütün takım dönmüştür. Herkes rahat olsun bu takım ligi en iyi yerde bitirecek. Zaman zaman böyle talihsizlikler olabiliyor. Dediğim gibi bunun altından kalkacağız. Bu camiayı en iyi şekilde temsil edip ligi en iyi yerde tamamlayacağız. Çalışmalarımız o yönde kimse merak etmesin. Asayiş berkemal öyle söyleyeyim. Hiçbir sıkıntı yok.”
YÖNETİMDEN CEZA TALEBİ
Sözeri, yönetimle Osmanlıspor maçı hakkında görüşme yaptığını ve teknik heyet dahil tüm oyunculara bir ceza verilmesi talebinde bulunduğunu yönetimin de bunu değerlendirmeye aldığını ifade ederek, “Osmanlıspor maçını unuttuk. Oyuncularımızla da gerekli konuşmaları yaptık. Camiamıza karşı hem oyuncular olarak, hem de teknik kadro olarak mahcubuz. Yenilebilirdik ama yenilmenin de bir şekli var. Taraftarlarımız, camiamız bize küsmesinler, darılmasınlar. Bir daha inşallah böyle bir hadise yaşanmayacak “ dedi.