Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor’da Barış Gün’ün Sol Arka Adalesinde Yırtık Tespit Edildi

Giresunspor’un başarılı futbolcusu Barış Gün, geçtiğimiz hafta Karacabey Belediye Spor ile oynanan deplasman maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

Giresunspor’un başarılı futbolcusu Barış Gün, geçtiğimiz hafta Karacabey Belediye Spor

Kulüpten yapılan açıklamada, sağlık ekibi tarafından gerçekleştirilen ilk tetkikler sonucunda Barış Gün’ün sol arka adalesinde grade 1 yırtık tespit edildiği belirtildi. Yıldız futbolcuya, Giresunspor’un sağlık sponsoru olan Özel Giresun Ada Hastanesi’nde çekilen MR sonrası gerekli tedaviye başlandığı ifade edildi.

M. 68 Aksarayspor Maçında Forma Giyemeyecek

Tedavi sürecine başlayan Barış Gün’ün, bu hafta sonu Giresunspor’un evinde oynayacağı M. 68 Aksarayspor karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacağı kulüp tarafından duyuruldu. Tedavi sürecinin nasıl ilerleyeceği ve futbolcunun sahalara ne zaman döneceği hakkında ise henüz net bir bilgi verilmedi.

Giresunspor, Barış Gün’ün en kısa sürede sağlığına kavuşarak takıma dönmesini temenni ediyor. Taraftarlar ise yetenekli futbolcunun eksikliğini bu kritik karşılaşmada derinden hissedecek.