Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor üst sıralara tırmanma hedefinde

GİRESUN (AA) – TFF

GİRESUN (AA) – TFF 1. Lig'in 12. haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, "İlk 6 ile puan aralığını daralttık. Adanaspor maçından alacağımız 3 puanla daha da azalacağını düşünüyoruz." dedi.

Hakan Kutlu, Giresunspor tesislerindeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Osmanlıspor maçından aldıkları üç puanın anlamlı olması için Adanaspor maçına çok önem verdiklerini söyledi.

Milli maç arasında Adanaspor maçına iyi hazırlandıklarını ifade eden Kutlu, "Takımımızın eksiklerini, fazlalarını, Adanaspor'un eksikliklerini fazlalıklarını biliyoruz. 8 haftalık kazanamama istatistikleri var, buna bir son vermek isteyecekler ama biz de bunun bilincinde gideceğiz. İnşallah istediğimiz sonuçla döneriz." diye konuştu.

Kutlu, ligde ilk 6 sıralamasındaki takımlar ile arayı ne kadar kapatabilirlerse bunun kendileri açısından bir kar olduğunu belirterek, "İlk 6 ile puan aralığını daralttık. Adanaspor maçından alacağımız 3 puanla daha da azalacağını düşünüyoruz. Ligin ikinci yarısına da böylelikle daha umutlu başlamak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Savunma oyuncusu Murat Akça'nın sakatlığının bulunduğunu ifade eden Kutlu, Mehmet Güven'in takımla çalışmalara başladığını, Bekir Yılmaz ve Ahmet İlhan'ın da kart cezalısı olduğunu sözlerine ekledi.

Yeşil-beyazlı takım, 22 Kasım Cuma günü deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.