Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor hazır

Süper Lig temsilcimiz GZT

Süper Lig temsilcimiz GZT Giresunspor, milli aranın ardından cumartesi günü Çotanak Spor Kompleksi’nde oynayacağı Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşil beyazlı temsilcimizde Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları sürüyor. Dün saat 13.00’da sahaya inen Çotanaklarda antrenman öncesi teknik direktör Hakan Keleş, oyuncularıyla mini bir toplantı yaptı. Keleş, rakibi üzerinde yaptıkları analiz çalışmalarını talebelerine aktarırken, bu maçın çok önem arz ettiğini kaydetti.

Isınma, koşu ve toplu çalışmalarla devam eden antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürerken, antrenmana sakatlığı bulunan Douglas, milli maçlar için ülkesine giden Champness ve Aziz Behich çıkmadı. Yeşil Beyazlılar, bugün ise taktik ağırlıklı bir antrenman yapacak ve zorlu doksan dakikanın hazırlıklarını büyük oranda tamamlayacak.

SAKATLIK UYARISI

Çotanakların teknik patronu Hakan Keleş, antrenman öncesi oyuncularını ve teknik ekibini sıkı bir şekilde uyararak, ilk ısınma koşusunu ve ısınma hareketlerini her zamandakinden daha fazla yapılması gerektiğini söyledi. Havaların gittikçe soğuması sebebiyle ısınmadan yapılabilecek hareketler sonucu sakatlık meydana gelebilme ihtimali nedeniyle böyle bir uyarı yapan Keleş, normalden daha uzun süren ısınmanın ardından oyuncularla top kapma çalışmasında birlikte çalışma yaptı. Keleş’in bu yakınlığı ve azmi, oyuncuların da ekstra motive olmasına sebep oldu.

KIRAN KIRANA

Yeşil beyazlı ekipte DG Sivasspor maçında gördüğü kırmızı kartla 1 maç ceza alan Hamidou Traore’nin yokluğunda o mevkide kimin oynayacağı şimdiden merak konusu oldu. Traore’nin yokluğunda kendisini göstermek için çok iyi bir şekilde çalışan Erol Can Akdağ ve Joey Pelupessy’nin yanı sıra Çekdar Orhan, forma savaşlarında kıran kırana mücadele ediyor. Teknik direktör Hakan Keleş ise, formayı en çok hak eden oyuncuya vereceğini, bunun için pes etmeden gayret edilmesi gerektiğini talebelerine iletti.

HER ANTRENMANDA ANALİZ

Çotanakların teknik heyetinde yer alan Maç ve Antrenman Antrenörü Onur Dik, teknik patron Hakan Keleş’in talimatları doğrultusunda antrenmanlarda drone ile havadan görüntü çekerek, analiz yapıyor. Çekimlerin ardından yapılan analizlerde eksik noktalar ve hatalı hareketler oyunculara bildirilerek, çözüme kavuşturulması yönünde önemli adımlar atılıyor.

MUTLU OLDULAR

Cumartesi günü oynanacak olan kritik Malatya maçı öncesi şehrin büyük bölümünde yol kenarlarında yer alan reklam panolarına “Birlikte Başaracağız” şeklinde tüm oyuncuların ayrı ayrı yer aldığı görüntüler, oyuncuların moralini yükseltti. Taraftarın da desteğiyle birlikte zorlu 90 dakikadan galibiyetle ayrılmak isteyen camia, maça 3 gün olmasına rağmen şimdiden maç havasına girdi.