Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’da “Sözün En Güzel Tonu” şiir dinletisi sanatseverleri bekliyor

Giresun Valiliği personeli, “Sözün En Güzel Tonu” adlı şiir dinletisi ile sanata olan ilgilerini sergilemeye hazırlanıyor. Giresun Üniversitesi’nde gerçekleşecek etkinlikte, ünlü şairlerin eserleri orkestra eşliğinde seslendirilecek.

Giresun Valiliği personeli, “Sözün

Vali Yardımcısı Alpaslan Altınışık’ın yazdığı “Giresun” şiirinin de ilk kez sahnede okunacağı etkinlik, tüm Giresun halkına açık olacak.

Giresun Valiliği Açık Kapı Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen “Sözün En Güzel Tonu” adlı şiir dinletisi, 21 Ekim Pazartesi akşamı saat 19.30’da Giresun Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Bu özel etkinlikte, ünlü şairlerin eserleri orkestra eşliğinde seslendirilerek, katılımcılara unutulmaz bir edebiyat ziyafeti sunmayı hedefliyor.

Maksim Gorki’nin “Bilim aklın şiiri; şiir de yüreğin bilimidir.” sözüyle yüreğin bilimine kapı açan programda; Aşık Veysel, Mevlana Celaleddin-i Rumi, Nazım Hikmet, Sezai Karakoç, Cahit Sıtkı Tarancı gibi önemli isimlerin şiirleri yer alacak.

Etkinliğin bir diğer dikkat çekici yanı, Giresun Vali Yardımcısı Alpaslan Altınışık’ın kaleme aldığı “Giresun” adlı şiirin ilk defa sahnede okunacak olması.

Vali Yardımcısı Altınışık’ın bu özel eseri, Giresun’a olan derin bağlılığını ve sevgisini yansıtacak.

Dinleti, valilik personelinin sanatsal yönlerini ortaya çıkararak, sosyal ve iletişim becerilerini güçlendirmeyi ve kurumlar arası diyaloğu artırmayı hedefliyor. Tüm Giresun halkı bu özel etkinliğe davetli.