Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’da Sağlık Çalışanları Masa Tenisi Turnuvası İçin Geri Sayım Başladı

14 Mart Dünya Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Giresun’da düzenlenecek Sağlık Çalışanları Arası Masa Tenisi Takımlar Turnuvası için geri sayım başladı. Sağlık çalışanlarını sporun birleştirici gücüyle buluşturacak organizasyon 14-15 Mart 2026 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

14 Mart Dünya Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Giresun’da düzenlenecek Sağlık

Giresun’da sağlık camiası, Dünya Tıp Bayramı kapsamında düzenlenecek masa tenisi turnuvasında bu kez spor sahasında bir araya gelecek. Sağlık çalışanları arasındaki dayanışmayı güçlendirmek ve yoğun çalışma temposunun oluşturduğu stresi sporla azaltmak amacıyla organize edilen turnuva, Giresun Merkez Olimpik Yüzme Havuzu Spor Kompleksi Masa Tenisi Salonu’nda yapılacak.

DÜNYA TIP BAYRAMI’NDA SPORLA BULUŞACAKLAR

14 Mart Dünya Tıp Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Sağlık Çalışanları Arası Masa Tenisi Takımlar Turnuvası, Giresun’daki sağlık personelini spor aracılığıyla bir araya getirmeyi hedefliyor. İki gün sürecek organizasyonda sağlık çalışanları, dostluk ve rekabetin bir arada yaşanacağı müsabakalarda mücadele edecek.

TURNUVA 14–15 MART’TA DÜZENLENECEK

14-15 Mart 2026 tarihlerinde gerçekleştirilecek turnuva, Giresun Merkez Olimpik Yüzme Havuzu Spor Kompleksi bünyesindeki Masa Tenisi Salonu’nda yapılacak. Organizasyonun, hem spor hem de sosyal dayanışma açısından sağlık çalışanları arasında güçlü bir bağ oluşturması bekleniyor.

BAŞVURULAR 13 MART’A KADAR

Turnuvaya katılmak isteyen sağlık çalışanları için son başvuru tarihi 13 Mart 2026 olarak açıklandı. Katılımcılar başvurularını e-Devlet üzerinden Spor Bilgi Sistemi aracılığıyla gerçekleştirebilecek.

Başvurular ayrıca Masa Tenisi İl Temsilcisi Hakan Günbey (0505 627 35 35) veya Antrenör Muhammed Güner (0538 057 29 25) ile iletişime geçilerek de yapılabilecek.

Sağlık çalışanlarının yoğun ilgi göstermesi beklenen turnuvanın, Dünya Tıp Bayramı etkinliklerine renk katması ve sporun birleştirici gücünü ön plana çıkarması hedefleniyor.