Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’da “Çılgın Zaman Yolculuğu” Büyük Beğeni Topluyor

Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun çocuk oyunu izleyicilerden tam not aldı.

Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun

Başkan Köse’den Tiyatroya Destek

Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Çılgın Zaman Yolculuğu” adlı çocuk oyunu, Vahit Sütlaş Tiyatro Sahnesinde her Çarşamba minik izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Eğitici ve eğlenceli içeriğiyle çocukların ilgisini çeken oyunun bu haftaki gösterimine Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse de katıldı.

Giresun’da “Çılgın Zaman Yolculuğu” Büyük Beğeni Topluyor

Başkan Köse, oyunun sonunda yaptığı açıklamada, çocukların mutluluğunun en büyük öncelikleri olduğunu belirterek, “Bu tür etkinlikleri artırarak çocuklarımızın sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Giresun’u bir kültür ve sanat şehri haline getirmek için sanatsal faaliyetlere büyük önem veriyoruz” dedi.

Keyifli Gösteriler ve Renkli Aktiviteler

“Çılgın Zaman Yolculuğu” adlı oyun, renkli sahne performansı ve eğlenceli aktiviteleriyle hem çocukları hem de aileleri etkiledi. Başkan Köse, oyunun ardından sahne ekibi ve izleyicilerle hatıra fotoğrafları çektirdi.

Giresun’da “Çılgın Zaman Yolculuğu” Büyük Beğeni Topluyor

Oyunun Kadrosu

Yönetmenliğini Harun Murat Aydın’ın yaptığı oyunda, Derya Kabayel, Ahmet Öndaş, Ayşe Gül Çavuşoğlu, Fikret Öğüd ve Nevin Dizdar sahne aldı. Reji asistanlığını Atakan Atlar, dekor tasarımını Erdoğan Cüneyt Kamanoğlu üstlenirken, ses ve ışıkta Ergin Kaçmaz ve Ziya Kostakoğlu görev yaptı. Müzikler Uğur Akar, koreografi ise Seren Eravcı, Atacan Ekşi ve Aleyna Aci imzası taşıyor. Kostümleri Serpil Çınar Erol ve Demet Öztürk Bayram hazırlarken, sahne amiri görevini Eray Aktaş üstlendi.