Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’a hizmet için yola çıktım

İyi Parti Giresun Milletvekili

İyi Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı Kaya Yıldız, DSİ’de 31,5 yıl görev yaptıktan sonra bürokrasiden ayrılarak ülkesine, milletine ve memleketi Giresun’a hizmet için yola çıktığını söyledi.
1991 yılında İTÜ İnşaat Mühendisliğinden 1.’lik derecesi ile mezun olduktan sonra aldığı bursa istinaden DSİ’de mecburi hizmete başladığını aktaran Milletvekili Aday Adayı Yıldız, yaptığı açıklamada, “Mayıs 2022’de DSİ Genel Müdürlüğü görevinden ayrılarak yine DSİ‘de müfettiş olarak göreve devam ettim. Kurumun mühendislikten genel müdürlük dahil her kademesinde çalıştığım 31,5 yıllık süreçte her zaman görevimi layıkıyla yaptım ve hep bir üst görev verilerek taltif edildim.

İki evladını da ülkemizin en iyi devlet üniversitelerinde okutup tam da büyük önderimiz Atatürk’ün bizlere gösterdiği yolda aydın ve milli değerlerine sahip gençler olarak memleketimizin hizmetine kazandırmış bir baba olmanın rahatlığıyla kenara çekilip, yine benim gibi bir memur olan eşimle günlerini geçirmek yerine, ülkemizin ve gençlerimizin, çocuklarımızın aydınlık geleceği için, refahı için, kalkınması için ve medeni ülkeler seviyesine ulaşmak için mücadele etmeyi, elimi taşın altına koymayı göze aldığım için buradayım.

Dişimle ve tırnaklarımla kazıyarak geldiğim bu günlere kadar olduğu gibi bundan sonrasında da ülkemiz, milletimiz ve Giresun’umuz için boş ve kuru lafı değil, çalışmayı ve mücadeleyi tercih ettiğim için burada ve aranızdayım. Sayın genel başkanımız ve değerli kadrosuyla birlikte zengin, güçlü ve mutlu bir Türkiye’yi inşa etmek, özetle birlikte tarih yazmak için buradayım. Bugüne kadar ülkem ve memleketim için yaptıklarım şahsım adına bundan sonra da yapacaklarımın teminatıdır” ifadelerini kullandı.