Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Giresun için ortak akılda buluşacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Milletvekili Dr. Orhan Erzurum seçimlere sayılı günler kala önemli açıklamalarda bulundu. Şehrin gelişmesinin ve büyümesinin tek yolunun ortak akıl olduğunu ifade eden ve mutlaka Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruşları, Belediyeler, Kaymakamlıklar ve vatandaşlarla ortak hareket edeceklerini belirtti. Seçim gezilerini Giresun merkezde, Karabulduk Köyünde ve Doğankent İlçesinde sürdüren Milletvekili Dr. Orhan Erzurum, “1 Kasım tarihinden sonra siyasi rozetimizi çıkararak çalışmalarımıza hemen başlayacağız. 13 yıldır atıldığımız kör kuyudan kurtulacak, bu şehirde hizmet etmek isteyen kişilerle beraber hareket edeceğiz” dedi.
Siyasi parti ayrımı yapmadan geliştirilen ve halkın yararına olacak her projeye destek vereceğini ifade eden Milletvekili Dr. Orhan Erzurum, “Özellikle Giresun merkez, İlçe ve Belde Belediyelerimizle sürekli irtibat halinde olacağız. Kendilerinin geliştirdiği her projeyi takip ederek, Belediye Başkanlarımız ile el ele vererek hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.
Valiliği, Kaymakamlıkları ve Resmi Kurumları halkın ve şehrin yararına olan işlerle meşgul edeceğini, asla şahsi ve kişisel taleplerle oyalamayacaklarını ifade eden Milletvekili Dr. Orhan Erzurum, “Bir dönemin daha sonunu getireceğiz. Kimse kişisel işleriyle resmi kurumlarımızda baskı yaratamayacak. Biz sadece bu Milletin yararına olan işlerle uğraşacak, yetkimizi kullanacağız” ifadelerine yer verdi.
TEYYAREDÜZÜ VE GÜRE MAHALESİNE DOĞALGAZ MÜJDESİ
Yaklaşık 10 yıldır Bölge halkının doğalgaz beklediğini ancak İktidar ve hükümet temsilcilerinin iş bilmezliğinden dolayı Giresun’un batısına Doğalğaz gelmediğini vurgulayan Milletvekili Dr. Orhan Erzurum, “İlk icraatlarımızın başında Teyyaredüzü ve Güre Mahallemizin Doğalgaz sorununu çözmek vardır. Sizlere söz veriyorum, bu soruna neşter vuracağım” sözünü verdi. Şehrin doğusundan batısına, Güneyinden kuzeyine kadar hizmet götürmek istediğini, tüm Mahalle ve köy muhtarları ile iletişim halinde olduğu bir dönem geçireceğini vurgulayan Milletvekili Dr. Orhan Erzurum şöyle devam etti, “Artık bir kamyon çakıl için muhtarlarımızı Özel İdare kapılarında bekletmeyeceğiz. Eğer ki o köyün yada mahallenin çakıl ihtiyacı ise verecek, kurum kapılarında çile çektirmeyeceğiz. Muhtarlarımızın bölgesinde hayata geçirmek istediği projelerin mutlaka takibini yapıp hayata geçireceğiz.”