Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun Belediyesi Tiyatro Sezonunu Açtı

Ekim Ayı Tiyatro Etkinliği “Çılgın Zaman Yolculuğu” ile Başladı

Ekim Ayı Tiyatro Etkinliği

Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2024 yılı tiyatro sezonunu “Çılgın Zaman Yolculuğu” adlı oyunla açtı. Sanatseverlere dolu dolu bir ay sunacak olan Ekim ayı programı, her yaştan izleyiciye hitap eden oyunlarla sahne alıyor. Giresun’da sanat ve kültürün yaygınlaştırılmasına katkı sağlayan bu etkinlikler, şehrin sosyal hayatına canlılık katıyor.

Giresun Belediyesi Tiyatro Sezonunu Açtı

İki Farklı Oyun, Sekiz Gösterim

Ekim ayı boyunca “Çılgın Zaman Yolculuğu” ve “Kafkas Tebeşir Dairesi” adlı iki farklı oyun, toplam sekiz kez sahnelenecek. Program kapsamında, her hafta bir çocuk oyunu ve bir yetişkin oyunu tiyatroseverlerle buluşacak. İlk gösterim 9 Ekim Çarşamba günü saat 13.00’te “Çılgın Zaman Yolculuğu” ile başladı. Çocuklara yönelik bu oyun, izleyicilerden tam not alarak sezonun ilk gösteriminin başarısını taçlandırdı. Yetişkinlere yönelik “Kafkas Tebeşir Dairesi” oyunu ise 11 Ekim Cuma günü saat 20.00’de seyirciyle buluşacak.

Giresun Belediyesi Tiyatro Sezonunu Açtı

Bilet Fiyatları ve Rezervasyon Bilgileri

Tiyatro etkinliklerine katılmak isteyen sanatseverler için bilet fiyatları sivil 25 TL, öğrenci ve çocuk oyunları için ise 15 TL olarak belirlendi. Detaylı bilgi almak veya rezervasyon yaptırmak isteyenler, Giresun Belediyesi’nin 0454 212 60 50 numaralı telefonunu arayabilirler.

Ekim Ayı Tiyatro Programı:

  • 9 Ekim Çarşamba, 13:00: Çılgın Zaman Yolculuğu
  • 11 Ekim Cuma, 20:00: Kafkas Tebeşir Dairesi
  • 16 Ekim Çarşamba, 13:00: Çılgın Zaman Yolculuğu
  • 18 Ekim Cuma, 20:00: Kafkas Tebeşir Dairesi
  • 20 Ekim Pazar, 20:00: Kafkas Tebeşir Dairesi
  • 23 Ekim Çarşamba, 13:00: Çılgın Zaman Yolculuğu
  • 25 Ekim Cuma, 20:00: Kafkas Tebeşir Dairesi
  • 30 Ekim Çarşamba, 13:00: Çılgın Zaman Yolculuğu

Giresun’da Sanat Rüzgarı Estiriyor

Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu yetkilileri, bu sezon da seyircileri birbirinden özel oyunlarla buluşturmaya devam edeceklerini ve bu tür etkinliklerle şehrin kültür sanat hayatına katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği tiyatro etkinliklerinin, Giresun’da sanatı yaşatma amacına hizmet ettiğini ifade ettiler.