Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun Belediyesi Ramazan etkinlikleri başladı

Giresun Atatürk Meydanı’nda Ramazan

Giresun Atatürk Meydanı’nda Ramazan etkinlikleri başladı.
Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayında Giresun Belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri yapılmaya başlandı. Etkinlikler Uluslararası Aksu Festivali nedeniyle bu yıl gecikmeli olarak başlasa da Ramazan ayı boyunca Atatürk Meydanı’nda yapılmaya devam edecek.
Düzenlenecek olan etkinlikler kapsamında Abidin Özçelik ‘The Mentalist’ İllüzyon Gösterisi, Belediye Şehir Tiyatrosu ‘Safinazın İzdivacı’ Tiyatro Oyunu, Hakan Çankaya ‘Taklitkolik’ Stand Up Gösterisi, ‘Game Of Gölge Çocuklarla’ Gölge Gösterisi ve Fasıl dinletisi yapılacak. Etkinliklerin tamamı belirli program dahilinde farklı akşamlarda gerçekleşecek.
25 Mayıs Cuma akşamı başlayan etkinliklerin ilk bölümünde İllüzyon gösterileri yapıldı. Yapılan gösterilere çocuklar kadar büyüklerde ilgi gösterdi. Gösterilere zaman zaman sahneye çağrılan izleyicilerde eşlik etti. Gösteriler yaklaşık bir saat sürdü.
Etkinliklerin ikinci bölümü olan Fasıl dinletisine Teravih namazından sonra başlandı. Giresun Belediye Konservatuvarı öğretim görevlileri tarafından hazırlanan müzik programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Birbirinden güzel eserleri seslendiren solistler Yahya Altun, Alparslan Bodur ve Mehmet Gökçe’ye dinleyicilerde eşlik etti. Program gece saat 00.10’da son buldu.
Ud da Alparslan Bodur, Bağlamada Mehmet Gökçe, Kemanda Samet Tunç, Bateride Mete Uğur Koçoğlu, Elektro Gitarda Uğur Akar, Bas Gitarda Murat Çınarcık, Kanunda Hakan Elkaya, Klavyede Mehmet Öztürk, Sahne Işık ve Seste ise Kenan Uzun ve Hicabi Akyüz yer aldı.