Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençler topladıkları mavi kapaklarla tekerlekli sandalye aldı

SAMSUN (AA) – İlkadım

SAMSUN (AA) – İlkadım Gençlik Merkezi gönüllü gençleri ve okul temsilcileri, topladıkları mavi kapaklarla tekerlekli sandalye alarak ihtiyaç sahibine ulaştırdı.

Gönüllü gençler, yürüttükleri proje kapsamında 6 ay boyunca okullardan, yurtlardan, esnaftan ve kendi biriktirdiği 250 kilogram mavi kapağı Anadolu Sakatlar Derneğine teslim ederek tekerlekli sandalye aldı.

Gençlik Merkezinde teslim alınan engelli aracı, 83 yaşındaki Mahmut Çelik'e teslim edildi.

İlkadım Gençlik Merkezi gönüllüsü Muhammet Ün, doğaya ve insana yapılan iyiliğin her zaman karşılık bulduğunu belirterek, "İyilik Ağacı Projesi kapsamında mavi kapakları 6 ay boyunca biriktirdik. 250 kilogram olunca engelli bir vatandaş bulup, aracı teslim etmek istedik." dedi.

Gençlik Merkezi Okul Temsilcisi Muhammet Cafer Yamanoğlu ise engelli aracı ihtiyaç sahibine teslim etmekten dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Mahmut amca 83 yaşında olduğunu, evden dışarı çıkamadığını söyledi. Kendisine engelli aracı getirdiğimizi görünce çok mutlu oldu." diye konuştu.

İlkadım Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Erdin de yürütülen proje kapsamında bir kişiyi sevindirdiklerine işaret ederek, gönüllü gençlere teşekkür etti.