Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gelecek Partisi 3. yılını kutluyor

Gelecek Partisi’nin 3. kuruluş

Gelecek Partisi’nin 3. kuruluş yıldönümü vesilesiyle Gelecek Partisi Giresun İl Başkanı Murat Kılıçaslan mesaj yayınladı.

Kılıçaslan yaptığı yazılı açıklamada; “Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde Gelecek Partisi Giresun Kurucu İl Başkanı olduğum günden bu yana onur ve gururla mensubu olduğum partimizin 3. yılını en içten dileklerimle kutluyorum.

Partimiz yarınlara odaklandıkça geçmişin yükünün azalacağını, 21. yüzyıla baktıkça geçen yüzyılın kısır çekişmelerinin anlamsızlaşacağını, geleceğe yürüyecek iradeyi ortaya koyup, eski Türkiye defterinin kapanacağını kısa bir sürede herkese göstermiştir. Bütün dünyanın durduğu ve endişeli bir şekilde geleceğini tekrar tekrar tefekkür ettiği 2022 yılı sonrasında küresel ve ulusal düzeyde yeni doğumlara şahitlik edeceğimizi şimdiden ön görebiliriz. Gelecek Partisi olarak bu yeni döneme “Türkiye İçin Hazırız” diyerek giriyoruz. Gelecek Partisi altını çizerek tarihin akışının hızlanacağı, belli dinamiklerde makas değişiminin yaşanacağı ve eski dinamiklerin ya anlamsızlaşacağı ya da baştan aşağı değişeceği bu döneme, yani geleceğimize hazır olmamız gerektiğini düşünüyorum. Hiçbir şey bitmedi; her şey bugün burada yeniden başlıyor.

Halkımız müsterih olsun ki; gelecek bizimdir, gelecek milletimizindir, gelecek Türkiye’nindir” ifadelerine yer verdi.