Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geldi’ye Dereli’de görkemli karşılama

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi genel seçimler öncesi partisi tarafından yeniden aday gösterilmesinin ardından seçim çalışmalarına Dereli’den başlattı. Belediye Meydanı’nda kendisini karşılayan kalabalık grupla tek tek tokalaşan Mehmet Geldi, Dereli Belediyesinde AK Partililer, muhtarlar ve vatandaşla bir araya geldi. AK Parti Dereli İlçe Başkanı Nizamettin Vurgun milletvekilimiz Mehmet Geldi’nin yeniden aday gösterilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken “İlçemiz adına ilettiğimiz talepleri geri çevirmeyen, yalnızca bizim değil herkesin 24 saat ulaşabildiği İlçemizin gururu sayın vekilimizin genel merkezimiz tarafından yeniden aday gösterilmesi ilçemizde sevinçle karşılanmıştır.
Bu sevinçle başladığımız seçim çalışmalarında AK Parti’ ye yakışır disiplin ve kararlılıkla çalışarak Dereli’nin gücünü göstereceğiz” dedi.
Tıka basa dolu Belediye Toplantı Salonu’nda söz alan ev sahibi Belediye Başkanı K. Zeki Şenlikoğlu ise “Sayın vekilimiz İlçemizde yaptığımız hizmetlerde her zaman arkamızda durmuştur. Belediye olarak hangi hizmetin altına imza attıysak Mehmet Abimizin büyük desteğini gördük. Bunun yanında yalnızca İlçemiz ya da İlimiz değil diğer bölgelerde de yapılan hizmetlere katkı sağlamıştır. Partimiz tarafından yeniden aday gösterilmesi bizi mutlu etti. Her zaman olduğu gibi yine yeniden aday gösterilmesinin ardından ilk olarak Belediyemizi ziyaret eden vekilimize şahsım ve kurumum adına teşekkür eder kendisine başarılar dilerim.” dedi. Ak Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi kendisini karşılayan coşkulu gruba ve partisinin İlçe teşkilatına teşekkür ederek başladığı konuşmasında 7 Haziran seçimlerinin tarihimizin en önemli seçimlerinden biri olacağını belirterek Ak Parti’nin önümüzdeki günlerde açıklanacak seçim beyannamesi hakkında ipuçları verdi. Başkanlık sistemi ve yeni anayasa hakkında konuşan Geldi, “Bu millet artık kendi anayasasını yapmaya hazırdır” dedi ve ekledi, “Bu seçimlerle birlikte milletimiz ilk sivil anayasayı yaparak tarihe geçecektir. Bu anayasa milletin anayasası olacaktır.” Yapılan konuşmaların ardından Mehmet Geldi Belediye Başkanı K. Zeki Şenlikoğlu’nun makamında Ak Parti İlçe Başkanı Nizamettin Vurgun, İl Genel Meclisi üyeleri Mustafa Geldi ve Kahir Talıç, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Özer ve muhtarlarla bir araya geldi. Mehmet Geldi son olarak İlçeye yapılacak hizmetlerle ilgili Başkanlık Makamındaki heyetle istişare yaptıktan sonra Belediyeden ayrıldı.