Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Federasyona başvurmak şart!

Basketbol Süper Liginde mücadele

Basketbol Süper Liginde mücadele edecek olan takımımız Yeşilgiresun Belediyespor’un maçlarını oynayacağı 19 Eylül Salonunun, Basketbol Federasyonu tarafından yapılan incelemesinde bazı noksanlar olduğu ve bunların lige kadar düzeltilmesini istediği öğrenildi.

Ayrıca, salondaki aksaklıkların düzeltilmemesi halinde takımımızın maçlarını başka şehirlerin salonlarında oynamak zorunda kalacağı belirtildi.
Yeşilgiresun Belediyespor yönetim kurulunun salonun noksanlıklarını gidermek için şimdiden harekete geçmesi ve ligin başlamasına kadar salonu Federasyonun istediği konuma getirmesi gerekmektedir.
FEDERASYONUN DÜZELTİLMESİNİ İSTEDİĞİ KONULAR ŞUNLAR :
1) POTALAR DEĞİŞECEK VE ARKALARI 2 METRE GERİ ÇEKİLECEK.
2) SKORBOARDLAR DEĞİŞECEK.
3) AYDINLATMALAR 600’DEN 2000 FLASHA GELİŞTİRİLECEK.
4) BENCHLER VE HAKEM MASASI STANDART HALE GETİRİLECEK.
5) MEVCUT PARKENİN ÜZERİNE HAZIR PARKE GEREKİYOR.
Basketbol Federasyonunun ortaya koyduğu noksanlıkların arasında 1. madde ertelendiği takdirde, diğer maddelerdeki konuları ligin başlamasına kadar gidermek mümkün olarak görülüyor.
1. MADDEYİ YAPMAK ÇOK GÜÇ VE RİSKLİ KONU
1. maddedeki konu salondaki kolon direklerini kırmak olduğundan, kırılması ve yerine yenisini koymanın büyük uğraş ve riskli olduğundan, kolay yapılacak iş olmadığı belirtiliyor.
YÖNETİMİN, FEDERASYONA BAŞVURUP BASTIRMALARI GEREKİYOR!
Yeşilgiresun Belediyespor Basketbol takımı yönetiminin Federasyona başvurup 1. maddedeki konuyu aktarması ve ertelenmesini istemeleri ve bu konu için bastırmaları gerekiyor.