Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eroğlu aday adaylığını açıkladı

İYİ Parti’nin Giresun 3.

İYİ Parti’nin Giresun 3. Olağan İl Kongresi’nde seçim öncesi söz alan mevcut Başkan Abdulkadir Eroğlu yeniden İl başkanlığına aday olmadığını belirterek önümüzdeki genel seçimler için milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

İYİ Parti’nin Giresun 3. Olağan İl Kongresinde söz alan Abdulkadir Eroğlu, yerel ve ülke gündeme ilişkin geçmişten örnekler vererek Türkiye’nin gidişatını eleştirdi hem de milletvekilliği aday adaylığı için çalışmalara başlayacağının bilgisini verdi.

Eroğlu kongrede yaptığı konuşmada, “Genel merkezimizin milletvekili adayı olan il başkanlarımızın yeniden il başkanlığına aday olmaması kararı gereği olarak il başkanlığına aday olmadım.

Allah nasip eder ve genel başkanımız tensip buyurursa önümüzdeki seçimlerde milletvekilliği için adayım. O sebeple yeniden İl başkanlığına aday olmadım.  Aday olurum veya olamam hiç fark etmez. Çıktığım bu yolda sizinle beraber gücümün yettiğince birlikte olmaya devam edeceğimi bilmenizi isterim. Hangi arkadaşım il başkanı olursa olsun bir nefer gibi yanında olacağım, partimizin başarılı olması için nefesimin yettiğince koşmaya devam edeceğim. İnandığım bu kutlu yolda, siz dava arkadaşlarım ve dostlarımla dün olduğu gibi yarın da gönül ve eylem birliğine devam edeceğim. Allah yar ve yardımcımız olsun, Allah Milletimizi ve devletimizi güçlü kılsın. Konuşmam içerisinde söylediğim her güzel söz davaya aittir, yanlış veya kastı aşan bir cümle varsa oda şahsıma aittir. Hepinizi en kalbi muhabbetlerimle selamlıyor, Allah’a emanet ediyorum. Sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun” dedi.

“GİRESUN EN HIZLI BÜYÜYEN 4. İL”
Eroğlu, “Partimizin kurulduğu günden bugüne kadar siz değerli dava arkadaşlarımla uzun, çileli fakat bir o kadar da onur ve şeref duyduğum bir yolu beraber katetmenin mutluluğunu yaşadım. Beraber üzüldük beraber sevindik, bize yönlendirilen ağır eleştiri ve ithamlara beraber göğüs gerdik, varlığı ve yokluğu beraber hissettik, iktidarın baskılarına rağmen birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve dava arkadaşlığımızı korumasını bildik. İktidarın gücü karşısında geri çekilmemizi, durmamızı isteyenlere, başaramazsınız diyenlere emeğimizi ve gayretimizi ortaya koyarak hep beraber cevap verdik. Belki üzüldük, yorulduk. Fakat kararlılıkla yolumuza devam ettik. Bize şans tanımayanlara partimizi büyüterek en anlamlı cevabı verdik, İyi Parti’yi %26,5 ile ilimizin ikinci büyük partisi durumuna getirdik. Giresun, Türkiye çapında İyi Parti’nin en hızlı büyüdüğü 4. il oldu” dedi.