Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erener, Espiye’de seçim çalışmalarını sürdürüyor

Seçim gezileri kapsamında Espiye

Seçim gezileri kapsamında Espiye İlçesine giden Ak Parti Giresun Milletvekili Adayı Tolga Erener, Belediye Başkanı Mustafa Karadere ve Ak Parti İl ve İlçe teşkilatlarıyla coşkulu bir seçim gezisi gerçekleştirdi.

İlçe halkının sorunlarını dinleyen ve kendilerinden destek isteyen Erener “Şehrimizin gelişen, güzelleşen Espiye İlçesinde olmaktan dolayı oldukça memnunum. Halkımızın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bizlere olan güveni ve yeni dönem için destekleri samimiyetlerinden anlaşılıyor” dedi.

Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere’nin ilçenin gelişmesine katkı sağlayacak çok önemli bir proje olan 3. Organize Sanayi Bölgesinin alt yapısını tamamladığını ve mecliste bu projenin hayata geçmesi için çalışacağını ve Allah nasip ederse kısa süre içerisinde fabrikaların bir bir bacalarının tüteceğini ifade eden Erener, “Espiye esnafının, vatandaşlarının, gençlerinin Türkiye Yüzyılına hazır olduğunu görüyoruz” dedi.

Espiye ziyaretleri kapsamında Güzelurt köyü ve Ericek köyündeki vatandaşlar ile bir araya gelen Erener “Seçim gezilerimize başladığımız günden bu yana muhtarlarımız ile görüşüyor, onlara Milletvekili dönemimizde sürekli istişare halinde olacağımız sözümüzü veriyoruz. Tarım alanında önemli atılımlar yapıldı. Özellikle fındığımızın Devlet destekli fiyat politikası üreticimizin yüzünü güldürdü. Yine verilen Devlet destekleri ile üreticimiz asla yalnız olmadığını gördü. Desteklerimiz devam edecek, üreticimiz mahsulünün hakkının hep fazlasını alması için mücadele edeceğiz” dedi.