Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Engelli Meclisi Başkanlığı’na Tuncer Dervişoğlu seçildi

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Kent Konseyi 3. Olağan Engelli Meclisi Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Kamu Kurumları, Sivil Toplum Kuruluşları, Meslek Odaları ve Siyasi Parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan toplantıda Divan Başkanlığına Erdal Gümüş, Divan üyeliklerine de Hasan Yılmaz ve Bilal Can Yılmaz seçildiler. Toplantının açılış konuşmasını Giresun Kent Konseyi Başkanı N. Uğur Karaibrahimoğlu yaptı. Konuşmasında Kent Konseyleri’nin tüm Sivil Toplum Örgütleri temsilcilerinin içinde bulunduğu önemli bir kuruluş olduğunu vurgulayan Karaibrahimoğlu, “Kent Konseyi’nin olmazsa olmaz üç tane meclis grubu var. Bunlar Kadın Meclisi, Gençlik Meclisi ve bu gün genel kurulunu yapmakta olduğumuz Engelli Meclisi.” dedi.

Bugüne dek gerek valiliğin, gerek belediyenin engelli vatandaşların bir çok ihtiyaç ve sıkıntılarıyla ilgilendiklerini ve ilgilenmeye de devam ettiklerini de dile getiren Karaibrahimoğlu, “İnsan ihtiyaçları durağan değildir. Her gün farklı ihtiyaçlar, farklı istekler ortaya çıkabilir. Engelli vatandaşlarımız yaşadıkları sorunları daha yakinen, bildikleri ve yaşadıkları için, ilk ağızdan tespit edilen sorunların çözümü daha yerinde olacaktır. Bu yüzden Engelli Meclisi büyük önem arz etmektedir. Biz Kent Konseyi Yürütme Kurulu olarak meclis yönetimi ile çok faydalı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum ve bunun sözünü veriyorum.” Şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından yapılan açık oylamalı seçimde Giresun Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Tuncer Dervişoğlu seçilirken yürütme kurulunda ise şu isimler yer aldı: Hüseyin Yazar, Nihat Yayla, Osman Şeyranlıoğlu, Alper Uyanık, İlyas Koser, Özcan Konal, Yeter Aslan, Beyhan Pirdal, Murat Ceylan, Ali Yılmaz, Mehmet Konal, Selma Durdu.

Dile getirilen dilek ve temennilerden sonra ise Giresun Kent Konseyi 3. Olağan Engelli Meclisi Genel Kurul Toplantısı son buldu.